Er Leaving en elektrisk ovn på All Night trygt?

March 31

Er Leaving en elektrisk ovn på All Night trygt?


Elektriske ovner er designet for bruk matlaging og tilberedning av mat. Ifølge United States Brann Administration, branner forårsaket av kokeutstyr slik som ovner eller Brennere er den ledende årsak til hjemmet branner og relaterte skader. Det er viktig å ta alle riktige sikkerhetsforanstaltninger når matlaging og forberede mat på elektrisk komfyr for å unngå å forårsake brann, spesielt med retter som krever seks timer med matlaging eller lenger.

Stove Safety

Som matlaging branner er den ledende årsaken til husholdningenes branner, er det helt avgjørende å ta forebyggende tiltak på forhånd. Før koking i lengre tid, gjøre visse din elektrisk komfyr er i forskriftsmessig stand. Din komfyrtopp, stekeovn og brennere bør alle være helt ren. Bygget opp fett, mat eller annet rusk kan ta fyr mens du lager mat ved høye temperaturer. Du bør heller ikke ha noen form for brennbare element nær ovnen, inkludert grytekluter, håndklær og brannfarlig emballasje eller stoffer. Sørg for at elektrisk komfyr fungerer som den skal, ikke blir for varm, kortslutning eller røyking under koking før du bruker den. Hvis ovnen ser ut til å ha oppstått problemer, slå den av og få den reparert eller byttet før den brukes igjen.

Følg med

The United States Brann Administration sier at du bør alltid ta hensyn mens matlaging og aldri forlate elektrisk komfyr uten tilsyn mens det er i drift. Dette betyr at selv om du kan ha noe mat hele dagen eller hele natten, trenger du å overvåke det i tilfelle et problem utvikler seg. Den eneste måten det vil være trygt å la din elektrisk komfyr på hele natten er hvis du holder deg med det, overvåking kokeprosessen og ovnens drift. Hvis du er trøtt eller døsig, kan du ikke være i stand til å følge nøye med på hva du gjør og bør ikke forsøke å lage mat.

matlaging utstyr

Hvis du har planer om å forlate en rett i å lage mat i flere timer eller lenger, sørg for at kokekar er vurdert for langvarig eksponering for temperaturer du har planer om å bruke. Ikke bruk kokekar eller wraps som kan smelte, brenne eller på annen måte mislykkes når de utsettes for varme.

andre risikoer

Elektriske ovner er ikke ment å bli brukt som erstatning for ovner eller for å holde hjemmet ditt varmt i kaldt vær. Ovnen skal kun brukes til matlaging. The United States Brann Administration advarer mot å bruke ovnen til å varme ditt hjem og advarer at du kan plassere deg selv i fare for brann, skade eller død hvis du bruker ovnen til annet enn matlaging formål.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com