Hva kan du gjøre med en John Deere Mower?

May 30

John Deere Company, en av landets ledende distributører av utendørs strøm utstyr, ble grunnlagt av en smed i 1837. Selskapet gjør blant andre produkter, både walk-bak gressklippere og kjøregressklippere for privatmarkedet. Selv om det primære formålet med disse maskinene er å kutte plener, utfører de andre viktige funksjoner i tillegg.

cutting

John Deere gressklippere la deg klippe verft i forskjellige størrelser. Deres walk-bak gressklippere fungerer godt for å klippe mindre verft, mens riding gressklippere kutte ned på tiden det tar å klippe en større verftet. For eksempel kan du klippe en 1-acre verftet i en time med en ridning gressklipper, men det vil ta deg 2 til 3 1/2 timer med en gressklipper, ifølge University of Arizona.

Gartner

Ulike vedlegg distribueres av John Deer tillate deg å utføre viktige landskaps aktiviteter, for eksempel pløying og dyrke jorda eller spredning gjødsel eller frø. Selskapet selger også en linje av verktøyet vognene, slik at du kan hale hagen din materialer lett eller flytte store gjenstander. Vedleggene hekte på forsiden eller baksiden av kjøregressklippere. Noen vedlegg krever en egen stikk, kalt en integrert stikk.

Snø

John Deere vedlegg slå riding klipperen inn i en snø remover ved å koble den aktuelle vedlegg til stormaskin. Vedleggene omfatter 44- til 54-tommers brede snøfresere, samt framblader som presser snøen til side. Selskapet gjør også en 52-tommers sweeper vedlegg som kan gå opp til 2 inches av snø. De feie fungerer som et fortau og oppkjørsel renere i løpet av sommeren og raker løv i høst.

Annen

John Deere gressklippere la deg vesken din gresset med ulike typer baggers for både ridning og walk-bak gressklippere. Walk-bak gressklippere kommer med en 2 1/2-skjeppe bagger. Noen kjøregressklippere kan koble til baggers som holder opp til 14 bushels. Selskapet gjør en 15-gallon sprøyta for sin EZtrak rekke kjøregressklippere som lar deg å spray ugressmiddel eller flytende gjødsel over et bredt expanse av plenen.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com