Hvordan Grow appelsintrær i Texas

May 13

Hvordan Grow appelsintrær i Texas


På grunn av deres sub-tropiske naturen, appelsintrær egner seg godt til de sørlige og kystnære områder i Texas. De er dyrket kommersielt i lavere Rio Grande Valley-området og overleve i andre områder med god beskyttelse mot kulde, spesielt mens trærne er unge.

The Texas A & M AgriLife forlengelse anbefaler Everhard, Marrs, Parson Brown, Hamlin, ananas, Jaffa, Joppe og Valencia varianter podet på sur appelsin root lager. Sour oransje rotstokken er tolerant for salt, alkalitet og dreneringsforhold som finnes i Texas.

Bruksanvisning

1 Velg en plassering med full sol og godt drenert jord. I områder med dårlig drenering jord eller leire, lage en haug med jord for å øke drenering. Plante treet på toppen av haugen.

2 Plant appelsintrær om våren etter siste frost dato. Grav et hull dypt nok og bred nok til å romme roten ballen. Plasser treet i hullet og halvparten fyll med jord. Vann, deretter fylle hullet helt.

3 Bygg en vanning ring rundt foten av treet ved banktjenester jorda rundt utsiden av plantehull. Gjør ring av jord ca 5 til 6 inches høy og 6 til 8 inches bred.

4 Fyll inne i ringen med vann og la den suge i. Vann to til tre ganger i løpet av den første uken etter planting og en eller to ganger i uken for de neste ukene. Fortsett til vann ved å fylle vanning ring når jorden tørker ut. I varmt og tørt vær i Texas, kan ytterligere vann være nødvendig under tørr vind eller når temperaturen er høy.

5 Etablere en weed- og gress-fri sone for flere føtter rundt foten av treet. Påfør et lag mulch for å hindre ugress og bevare fuktighet.

6 Beskjær appelsintrær om våren før ny vekst vises. Fjern døde og skadede greiner og interiør grener som publikum ut sollys.

7 Beskytt unge trær fryser Texas vær med jord bank. Pile jord mot stammen og rundt bena på slutten av høsten og fjerne jord tidlig på våren.

8 Drape appelsintrær med tepper eller dyner under iskaldt vær. Under alvorlige fryser legge et lite lys eller varmeapparatet under tepper.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com