Slik konverterer Hus Kabling til 12 Volt

February 25

Huseiere har en vanskelig tid som det er å håndtere sine vanlige elektriske problemer, men når temaet transformatorer kommer til å spille, kan de virkelig begynne å føle hodet spinne. I de fleste hjem, er transformatorer brukes til down-size spenningen til et visst apparat, som en termostat, ringeklokke eller for å drive landskap belysning. Når den er installert og forbundet til en krets, er disse transformatorer konvertere hus ledningsnett til 12 volt eller 24 volt i de fleste tilfeller. Selv om de kan være skremmende, de egentlig er veldig lett å wire.

Bruksanvisning

1 Finn ut om transformatoren du trenger er en 12-volts AC transformator eller en 12-volts DC transformator. Mens de får koblet likt, du trenger å vite slik at apparatet vil fungere, og slik at du vet hva du skal sette spenning tester til ved testing linjen etter at du har det kablet.

2 Finn de to tynne ledninger som kommer ut av transformatoren. Du bør også se to klemmeskruene eller annet sted på kroppen av transformatoren. De to tynne ledninger er brukt til å lage forbindelser til hva det er du er slått. De to terminalene er hvor du skal gjøre dine kretsforbindelser.

3 Vent til du har alt kablet før du slår bryteren på. Avhengig av transformatoren, kan terminalene være identifisert for tilkobling, og noen kan ikke. Hvis transformatoren ikke har et ledningsnett preferanse, bare koble den sorte huset ledningen til en terminal og det hvite huset ledningen til den andre. Hvis det er en identifikasjon, så definitivt være sikker på at du gjør de riktige tilkoblingene slik at polariteten er riktig.

4 plasser ledningen mutterne på hvert av de ledninger som kommer ut av transformatoren. Deretter, slå på strømmen til kretsen. Fjern forsiktig wire nøtter, og pass på at ledningene ikke berører, og teste spenningen drives av transformatoren. Testeren skal lese 12 volt vekselstrøm eller like avhengig av transformatoren. Bare vær sikker på at testeren er innstilt til å lese innenfor dette spenningsområde.

5 Slå bryteren tilbake av. Koble transformatoren til nettopp det du trenger den til. Slå bryteren på igjen.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com