Hvordan fikse en vaskemaskin Leak Etter en vinter Freeze

May 8

Hvordan fikse en vaskemaskin Leak Etter en vinter Freeze


Kaldt vær er bane av vannrør og apparater som er avhengige av dem. Vann utvider seg når det fryser, og dette øker trykket i rørene som temperaturen synker. Dersom trykket ikke er lettet eller vannet ikke tiner, kan røret sprekke. Når dette skjer, vil apparatet fører det å ikke fungere ordentlig før lekkasjen er løst. Reparere en vaskemaskin lekkasje etter en vinter fryse krever forsiktighet for å hindre lekkasje fra å bli verre.

Bruksanvisning

1 Slå av hovedvannkranen hvis rørene som fører til vaskemaskinen er frosset. Åpne alle kraner i hjemmet for å gi vannet allerede i system steder å gå som det begynner tining. Trekk ut vaskemaskinen samt å hindre en elektrisk ulykke.

2 Søk etter sprekker i rørene som fører til vaskemaskinen. Bruk en hårføner til å blåse varm luft på en sprukket rør å tine opp isen inni den. Plasser en beholder under røret for å samle vann som det begynner å lekke ut. Vannet bør være minimal med hovedventilen slått av.

3 Skjær av sprukne delen av røret med en rørkutter og erstatte den med en frisk rør stykke av lik størrelse. Skrubb rør med sandpapir og skyll av både nye og gamle rør for å rense dem. Klem erstatning røret på plass, eller loddetråd det. Pakk reparert rør i en pipe isolasjon ermet for å hindre fremtidig frysing.

4 Undersøk slangene som fører til vaskemaskinen. Bruk en hårføner på dem for å tine noen frosset vann, og erstatte eventuelle slanger som lekker. Koble slangene med friske pakninger.

5 Åpne tilgangspanelet på bunnen eller baksiden av vaskemaskinen når resten av rørene er tint og hovedvannventilen er tilbake på. Slå på vaskemaskinen så det begynner å fylle. Se pumpen og komponenter i tilgangspanelet for å se etter lekkasjer som bassenget fylles.

6 Sett pumpen, hvis det lekker, ved å koble vaskemaskin og vippe foran den opp på en bil jack slik at den ikke vil falle. Unbolt pumpen fra sin bolig, med en skiftenøkkel. Hekt slangene fra pumpen, skyver beltet av og vrikker pumpe ut. Sett en ny en i, koble opp slangene og skru den inn med skiftenøkkelen. Pumpen spaken går inn i agitator sporet og beltet skal justeres med pumpen skivene.

7 Koble vaskemaskinen tilbake i og plassere isolerende ermene på resten av rørene for å hindre fremtidig frysing.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com