Slik installerer Stone Etterbehandler i Garden

March 8

Slik installerer Stone Etterbehandler i Garden


En hage sti ikke bare skaper en fortryllende invitasjon til å vandre gjennom blomster, men det gjør også hagen mer tilgjengelig under dårlig vær. Det er ganske enkelt å installere en hage sti med stein pavers; avhengig av lengden på banen, bør du være i stand til å gjøre det på en dag.

Bruksanvisning

Planlegg banen

1 Layout grunnleggende bane design på papir, tatt i betraktning dens formål og omgivelser.

2 Marker omtrentlige kantene av veien med spraymaling. Banen kan være rett eller svingete, avhengig av stilen på hagen din og formålet av banen. En ideell bredde for en hage sti er omtrent tre føtter.

3 Bestem hva slags utleggere du ønsker å bruke. Pre-cut utleggere har en mer formell utseende og uregelmessige utleggere ser mer naturlig. Pavers skal være om to til tre fot bred. Enhver type utleggere kan utlignes med mindre utleggere jobbet i utformingen rundt dem.

Berede grunnen

4 Fjern alt gress eller planter som er i grensene for din fremtid banen med en spade.

5 Glatt overflaten med en hakke, så det er ganske nivå og fri svulmende røtter eller steiner.

6 Legg ned ugraskontroll landskaps stoff, eller resirkulere et porøst materiale som flere lag med gamle aviser. Dekke hele området av den nye banen og områdene rundt som ikke vil ha plantevekst. Spade et lag mulch noen inches dyp over overflaten. Mulch bør slutte med mulch i den omkringliggende hagen for å ha det mest naturlig effekt.

Legg de Stones

7 Legg dine steiner på mulch og ordne dem inn i mønsteret som du foretrekker. Skritt tilbake og sørge for at mønsteret vil fungere og at banen er enda i bredde og stein frekvens.

8 Grav rundt ytterkanten av hver stein med en hånd sparkel slik at mønsteret av steinen er merket inn i mulch.

9 Fjern den første steinen fra sin beliggenhet på mulch, noe som gjør at kantlinjene er klare.

10 Skrap bort mulch og grave ned i skitten en tomme eller to, ved hjelp av kantmarkeringer som et mønster. Hold bunnen av hullet så plant som mulig.

11 Spread to til tre inches av paver er sand på bunnen av steinen utgraving og tamp det ned med en plasthammer eller annet mykt stamping verktøy.

12 Legg steinen på sand og bruke et nivå for å sjekke at steinen er nivå. Toppen av teknings vil være omtrent en tomme under overflaten av steinen. Hvis steinen er ujevn eller for lavt, ta den ut og spre sand under den. Gjenta til steinen er nivå.

13 Tamp steinen ned lett med en gummihammer eller en hammer og trestykke. Ikke treffer en hammer eller metall klubbe direkte på steinen.

14 Gjenta denne prosessen med resten av steinene i din vei. Sikre et langt stykke av hyssing langs toppen av banen, slik at det bare berører toppen av den første og siste steiner. Resten av steinene skal bare berøre strengen. Hvis noen er for høy eller for kort og utgjøre en snublefare, justere steinens høyde.

15 Fyll kantene av steinene med mulch, holde toppen av steinene på omtrent en tomme over mulch.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com