Toskanske Juridisk ideer

May 6

Toskanske Juridisk ideer


Toskanske-inspirerte landskaper legge middelhavet til ellers blid verft og terrasser, og kan utfylle et bredt spekter av hjem design, fra spanske koloni herskapshus til moderne leiligheter. I tillegg toskanske landskapet er ofte svært vann effektivt i hyllest til sin italienske arv, noe som gjør stilen et perfekt valg i ørkenlandskap eller hvor vann tilgjengelighet er en bekymring. Med noen få grunnleggende design stifter, kan hagen din være en toskansk-inspirerte paradis på kort tid i det hele tatt.

vannrør

En vann-funksjonen er generelt ansett som et kjennetegn på en toskansk stil landskapet, og gir et samlingspunkt for å jobbe resten av designet rundt. Dette kan være så enkelt som en liten, veggmontert fontenen (perfekt for mindre verft og terrasser) eller så forseggjort som en hel Koi dam og foss system. Uansett, de fleste klassiske toskanske hjem har vann i sine hager og gårdsplasser, et element som kan få designprosessen på vei.

Keramikk

Terracotta potter er en annen vanlig funksjon i toskanske landskapet, og bør settes sammen trasé eller flankerer inngangspartier og innkjørsler. Velg potter som har en rustikk, gammeldags preg, med design som gjenspeiler vanlige toskanske temaer. Mange landskapet forsyne butikkene og barnehager har enkle toskanske-ware potter med rikt detaljert design som skildrer olivengrener eller swags av klut. Prøv å velge potter i samme generelle stilen og avslutning for hele verftet for å legge enhet til landskaps.

planter

Classic toskanske planter er en stor del av det som skiller toskanske design fra hverandre. Den ikoniske og symbolske italiensk sypress er en veldig bra eksempel, og knapt en eiendom, gård eller herregården i Toscana er fri fra minst en håndfull av disse hardføre evergreens lining stasjonen. Andre toskanske planter inkluderer rosmarin, basilikum, salvie, oliventrær, sitrus og drue vine.

Gangveier

Toskanske hager og landskap er ment å være bodde i og gikk gjennom, så legger stier og sittegrupper rundt hagen knutepunkter er nøkkelen til å knytte design sammen. Stein baner laget av rustikke materialer gjør de mest autentiske gangveier, og du bør velge farger i steinen som utfyller potter og vann-funksjonen du har valgt.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com