Hvorfor vil ikke Dryer Door Close?

April 11

Hvorfor vil ikke Dryer Door Close?


Når de vurderer vedlikeholdsbehov på tørketrommelen, er døren ofte det minste av dine bekymringer. Dessverre tørketrommelen dørlåsen er en av de første delene av maskiner til slitasje ned etter betydelig bruk. Du kan kjempe for å lukke luken, eller kanskje luken stiller åpne i midten av syklusen. Heldigvis reparere et luken er forholdsvis enkel og billig.

Betydning

Den luken er mer enn bare en oppføring og exit punkt for klær. Moderne tørking maskiner har en sikkerhetsmekanisme er innebygd i dørlåsen system. Hvis døren ikke er ordentlig lukket, vil tørketrommelen enten ikke starter eller stenges av for å unngå å kjøre med åpen dør, som presenterer en sikkerhetsrisiko skulle noen komme i kontakt med bevegelige deler på maskinen. En ødelagt dør vil ikke tillate tørketrommelen å drive, slik at du med et effektivt ubrukelig tørking mekanisme. En annen bekymring er en dør som åpner midt i syklusen. Hvis våte klær sitte i tørketrommel for en lengre tid, de raskt utvikle en muggen lukt og må rewashed, en prosess som er både upraktisk og uøkonomisk.

årsaker

Den vanligste årsaken til en tørketrommel døren ikke lukkes er en ødelagt dør låsen. Dør låsene er laget av enten plast eller metall, og plast dør låsene er utsatt for snapping over tid; selv metall dør låsene er egnet til å bøye etter flere bruksområder, rende låsen ubrukelig. Hvis en låsepinne eller fanger mekanismen er ødelagt, vil ikke døren lukkes. En annen vanlig mulighet er at hengselmekanismen er bøyd på grunn av overvekt. En bøyd hengsel betyr at låseenheten ikke vil stille opp riktig for å låse døren.

Profesjonelle Fixes

Både låsen forsamlinger og hengsel kits er tilgjengelig gjennom de fleste produsenter. Begge typer kits er relativt billig og varierer fra så lite som $ 3 til så høyt som $ 25 i 2010, avhengig av merke og materialet for settet. Skifte låseenheten eller hengsel er en jobb som et hus kan påta seg, men hvis du er spesielt engstelig om å forsøke å fikse tørketrommelen, er kostnaden sannsynligvis dekkes av garantien din. Selv om du har en utløpt garanti, kan en elektriker utføre reparasjonen for en relativt lav kostnad.

Gjør-det-selv Fixes

Hvis problemet er en bøyd hengsel, kan feilrettingen være så enkelt som å løfte døren på plass, slik at låsen vil fange. Stramme låseskruer kan også reparere en hengende dør. Hvis døren stiller åpne under tørking, eller om problemet skyldes en ødelagt låseenhet, er en mer involvert løsning nødvendig. Ett alternativ er å plassere selvklebende borrelås i topp og bunn hjørner av døren for å holde døren på plass under tørking.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com