Er Vann Bad for Pergo?

April 29

Er Vann Bad for Pergo?


Pergo er en merkevare av laminatgulv utviklet over 30 år siden. Verdens første laminatgulv, er Pergo kjent for sine innovative design, eksklusive teknologier, enkel installasjon, overlegen holdbarhet, ledende garantier og god kundeservice. I dag, Pergo er tilgjengelig i mer enn 150 forskjellige farger og mønstre, med funksjoner som preging, tre-korn teksturer og 3D-overflater. De mange stiler og farger av Pergo er designet for å etterligne utseendet og følelsen av ekte parkett.

Laminatgulv

Laminatgulv, selv om det replikerer utseendet på en ekte tregulv, ikke inneholder noen tre og er faktisk en fotografisk gjengivelse av en gulvmaterialet. Som oftest viser laminatgulv et tre bilde, men det kan også etterligne utseendet av stein eller fliser. Laminatgulv er laget ved å montere et gulv bilde på en fiberplate kjerne og tette det med en holdbar, klar topplag. Teknikken for å sette sammen et laminatgulv avhenger av om gulvmateriale du bruker er en limt eller limfritt produkt. En limfrie laminat gulv er enklere og raskere å installere enn en som krever lim.

Ved hjelp av vann på Pergo

Ved hjelp av store mengder vann på Pergo anbefales ikke da det kan skade gulvoverflaten. Kantene og underliggende kjernen av Pergo kan utvide og hovne opp hvis de utsettes for for mye fuktighet og fuktighet, noe som resulterer i flytende absorpsjon og fordreining. I tillegg laminatgulv inneholde et betydelig antall skjøter, hvor vann og fuktighet kan samle seg, slik at sømmene å åpne.

Rengjøring

Med begrenset eksponering for vann og noen enkle vedlikeholds trinn, vil Pergo beholde sitt utseende og holdbarhet i årevis. Rengjøring forslag inkluderer rutine dusting med en myk klut mopp, støvsuging med myk børste, og ved hjelp av en fuktet, ikke våt, svamp mopp for å bruke et laminat gulv renere. Du kan finne laminat gulv rengjøringsmidler i de fleste dagligvare, maskinvare eller hjemme forsyne butikkene.

Fordeler og ulemper

Pergo gulv tilbyr flere fordeler fremfor andre gulvmaterialer. Pergo har premium utseende og stiler som etterligne korn og teksturer av tre, stein eller fliser ekte. Som mange laminatgulv, er Pergo svært slitesterk og tåler støt, flekker, riper og daglig slitasje. Pergo gulv inneholder også en patentert overflatesjikt for overlegen beskyttelse mot slitasje og flekker motstand.

Ulemper av Pergo Inneholder det faktum at det ikke er fornybar; i motsetning til et tregulv, kan det ikke være refinished når slitt ut, men må fjernes og erstattes. I tillegg Pergo, som de fleste laminatgulv, er vanligvis kjøpt i kartonger i stedet for av kvadrat, som betyr at du kan ende opp med å kjøpe mer gulv enn du faktisk trenger.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com