Hvordan Grow Avokado i Arizona

March 4

Hvordan Grow Avokado i Arizona


En meksikansk avokado hybrid, kalt Winter meksikanske, er den beste typen avocado å vokse i Arizona. The Winter meksikanske avocado er hardføre enn andre typer avokado være i stand til å tåle temperaturer i Arizona så høyt som 115 grader C, og så lavt som 18 grader F uten å bli skadet. Å gi avocado treet mye skygge og vann gjør at denne frukten til å trives i Arizona vær.

Bruksanvisning

1 Velg et sted godt skyggelagt fra solen, slik som på siden av huset eller et stort tre i hagen. Jorda må være rask drenering for å unngå over metning av avocado trerøtter forårsaker rot råtne.

2 Grav et hull for avocado treet en fot dyp og 2-3 ganger diameteren av rootball. Bruk skuffe til å bryte opp jord i bunnen av hullet slik at det er løst i stedet for kompakt.

3 Bruk slangen for å fylle hullet med vann omtrent halvveis. La vannet sive ned i jordsmonnet. Ta din kniv eller saks og klippe plast potten vekk fra roten ballen av avocado treet. Plasser treet i tomt hull.

4 Bland kompost i jorda du fjernet for å gjøre hullet. Blandingen skal være like deler kompost og jord. Sørge for at komposten blandes grundig med jorden.

5 Fyll hullet med kompost og jord blanding. Slutt å fylle hullet når det er 1 til 2 inches fra toppen. Denne utsparing danner et basseng for vann som vil presse salt i vannet bort fra røttene av de unge treet. Salt vil brenne avokado røtter og drepe den.

6 Vann en ung avocado treet to til tre ganger i uken, slik at jorda tørke ut litt mellom vanning. Plasser slangen nær foten av treet og la vannet renne ut av slangen i noen timer, en prosess som kalles dyp vanning. For etablerte trær, lå en slange på den ytre omkretsen av treets blader til vann.

7 Kontroller for tørr jord i høye temperaturer om sommeren og økningen vann tilsvarende. Reduser vanning om vinteren og regntiden.

Hint

  • Midlertidig skygge kan settes opp ved hjelp av stolper og en skygge klut for de første to-tre årene. Den avocado treet vil bli etablert og i stand til å skygge stammen fra sun.When plante en avocado treet i jord som ikke er godt drenert, kan du haugen skitt å skape en berm så overflødig vann renner bort fra tree.Use en sitrus gjødsel som er balansert, eller en organisk kompost, en gang i året, og pass på å følge produsentens anvisninger på etiketten.
  • Ikke gjødsle avocado treet for det første året til det er vel established.Avoid bruker gjødsel som inneholder kjemikalier. Kjemikalier kan heve saltnivået i jordsmonnet som resulterer i brente røtter.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com