Fordelene av prefabrikkerte betong Stairs

March 19

Fordelene av prefabrikkerte betong Stairs


Betongelementer trappene er trapper som er opprettet ved fabrikkene og deretter brakt til byggeplassen og installerte det. Produsenter gjør disse konkrete trapper med muggsopp som forlater dem hul inni, men likevel støttet av sine yttervegger. Både boliger og bedrifter kan bruke prefabrikkerte betong trapper, men de er mest vanlig i høye kontorbygg eller leilighetskomplekser.

design Enkel

Når en normal sett med konkrete trapper er gjort, må arkitekten nøye planlegge for de nøyaktige proporsjoner av steinene og lage en digital skisse for dem. Hvis noen endringer skjer som krever trappene som skal flyttes eller endres, må arkitekten gjøre mange endringer på trappene i en tidkrevende prosess. Prefabrikerte trapper er laget med et enkelt dataprogram, slik at brukerne kan endre størrelse og skape hakk eller hulrom før trappen er også opprettet.

Hastighet

Arbeidere trenger ikke å sette opp komplisert rammeverk for prefabrikkerte betong trapper, heller ikke de trenger å vente til været er rett og bruke nødvendig tid miksing og støping. Prefabrikkerte trapper er også lettere enn tradisjonelle versjoner på grunn av sin hule funksjoner. Disse faktorene gjør precast trapp installasjon mye raskere enn den tradisjonelle metoden.

bosetting

Fordi prefabrikkerte betong trapper produseres som en enkelt komponent, de har en stabil konstruksjon og ikke slå seg og skifte så mye som andre konkrete trapper. Hvis de prefabrikerte trapper gjøre skift, deres enhet gjør det enkelt å justere bare de blokker som trappen hviler på.

Mangel på sprekker og hull

Sprekker og hull stave problemer for alle betong trapper. Fuktighet kan sive inn i sprekker og faller inn i en fryse-og-tine syklus som lett kan skade betongen over tid. Disse sprekkene vokser i boltene og sømmer som fester tradisjonelle betong trapper. Betongelementer trapper har ikke så mange sprekker, på grunn av sin sømløse design.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com