Hva gjør du når Elektrisk krets Breakers gå ut?

March 26

Det er aldri gøy når lysene går ut. Og hvis det er mørkt ute, er det enda verre. Elektriske brytere er vanligvis svært pålitelig, men de kan gå ut når som helst. Du bør vite hva du skal gjøre før de går ut. Effektbrytere er sikkerhetsinnretninger i hjemmet ditt som holder deg fra å ha branner og skader fra elektriske støt. Vær forberedt, og da mørket vil ikke være slik et skremmende sted likevel.

Hva kan gå galt?

Det som oftest skjer med strømbryter er at det turer. Alt det betyr er bryteren slått seg av. Det kan oppstå på grunn av strømstøt fra elektrisk selskapet; det kan også være av et kort i ledninger. Når en effektbryter er utløst mye, blir mekanismen svak. Når dette skjer, kan mindre enn den nominelle forsterkere tur det. Og, dessverre som alle ting, det kan bare ha slitt helt ut og må erstattes.

Hva bør jeg gjøre hvis det Trips?

Du bør allerede vet hvor din viktigste elektriske panelet er. Når du åpner døren panelets vil det være rader med brytere (vanligvis to). Hvis du ikke vet hvilken breaker for å slå tilbake på, så se etter en som er slått av, og slå den på igjen. Forhåpentligvis det er alt du trenger å gjøre. Hvis den umiddelbart løser ut igjen, har du en elektrisk kort, og du må ringe en elektriker til å finne og reparere den. Hvis den samme breaker holder tripping, så kan det være en svak bryter eller en kortslutning. Hvis du ikke vet hvilken det er, så bør du ringe en elektriker.

Hvordan å erstatte en Circuit Breaker

Du må se på forsiden av bryteren som du vil erstatte, og få amp vurdering, slik at du kan kjøpe en ny av samme rating. Få en alternativ lyskilde (for eksempel en lommelykt) og slå den på. Slå hovedbryteren av. Det skal ikke være noen strøm i huset nå. Ta ut skruene som holder panelet dekselet på plass og ta av dekselet. Finn bryteren som du vil erstatte. Ta ledningen ut av bryteren. Nå lirke bryter opp på den motsatte enden at tråden var festet til. Deretter settes bryteren ut av panelet. Følg nøye med på hvordan det passer inn i panelet når du tar den fordi du trenger å vite hvordan å erstatte den nye. Sett på ledningen til den nye breaker. Skyv bryteren på plass og trykk det ned på plass. Nå erstatte paneldekselet og slå hovedbryteren på igjen. Pass på at den nye bryter er på og gå for å se at alt fungerer som det skal. Hvis noe virker galt, ring en elektriker umiddelbart.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com