Hvordan bli kvitt of Southern Crabgrass

March 21

Southern crabgrass er en plante som er ansett for å være en luke av de fleste huseiere og gartnere. Den vokser fra en klynge av stilker og har tentakler som vokser ut horisontalt langs overflaten av bakken. Som navnet tilsier, er sørlig crabgrass funnet i en rekke steder i det sørlige USA. Det er en invasiv ugress som vokser raskt om ikke elimineres før den produserer frø. Eliminere sørlige crabgrass fra en plen innebærer å bruke manuell fjerning kombinert med en ugressmiddel.

Bruksanvisning

1 Fjern så mange av de eksisterende Crabgrass plantene som mulig ved manuelt å trekke dem ut av jorda med hendene. Iført hansker bidrar til å få et bedre grep om Crabgrass tentakler.

2 Påfør en pre-emergent ugressmiddel til hele overflaten av plenen i senere vinteren eller tidlig på våren. Pre-emergent ugressmidler angripe frøene av den sørlige crabgrass, som hindrer dem fra å spire. Pre-emergent ugressmidler er tilgjengelige i kornet eller flytende varianter og begge typer er like effektive.

3 Vent til slutten av våren og bruke en post-emergent ugressmiddel til noen sørlige Crabgrass planter som vises i plenen. Post-emergent ugressmidler drepe modne ugress, men har ingen effekt på frøene.

4 Vent to uker og deretter undersøke crabgrass planter etter tegn til ny vekst. dersom ny, grønn vekst er til stede, gjelder en annen anvendelse av post-emergent ugressmiddel til ugress.

Hint

  • Den pre-emergent ugressmiddel må påføres før utetemperaturer nå 50 grader C i mer enn tre dager på rad. Det er når de sørlige Crabgrass frø begynner å spire. Hvis du bor i et område hvor temperaturen er konsekvent over dette, for eksempel Florida, bruke pre-emergent ugressmiddel tidlig i vinter.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com