Hvordan beregne Hardwood Floor Cost

May 11

Hvordan beregne Hardwood Floor Cost


Tregulv tilføre verdi til et hjem, og fordi en solid parkettdekke kan refinished flere ganger, ikke verdien ikke svekke over tid. Hvis du vurderer å ha løvtre installert i hjemmet ditt, lurer du kanskje på hva som er involvert og hvordan man skal beregne den faktiske gulv kostnaden for rommet ditt. Ved å være klar over alle materialer som kreves for installasjonen, kan du handle for gulvet ditt uten å bekymre deg klistremerke sjokk når du får den endelige monteringen sitat.

Bruksanvisning

1 Mål installasjonsområdet og bestemme mengden av parkett som vil bli installert, ved å multiplisere lengden og bredden på hvert rom. Husk å inkludere usett områder som skap og spiskammers. Dette tallet er selve installasjonen området.

2 Legg ti prosent til installasjonen området; dette er den gjennomsnittlige mengden av gulv som vil være bortkastet under skjæring. Dette er den totale mengden av nødvendig gulv for jobben.

3 Undersøk pakke av løvtre du har valgt å finne mengden av kvadrat per pakke; dele beløpet per pakke inn det totale beløpet som kreves og runde opp til nærmeste hele tall. Dette er antall pakker av løvtre du trenger å kjøpe.

4 Bestem antall spiker eller stifter per pakke. Du må feste hardwood hver åtte til 10 inches og vil bruke ca 4000 festene per 500 kvadratfot gulv installert for en standard plankebredde. Rund opp festene som kreves til neste full pakke.

5 Bestem hva overgangen brikkene vil være nødvendig for å fullføre ditt parkettgulv. Dette er de brikkene som skal benyttes der gulvet ender på døråpninger. Ta med disse brikkene i den totale beregningen av parkett kostnad. De vil variere avhengig av type gulv eller døråpning løvtre ender på. For eksempel kan en redusering overgang være nødvendig dersom løvtre møter teppe, mens en terskel eller endestykket overgang kan være nødvendig for en inngangsdøren.

Hint

  • Quarter-runde molding kan brukes om igjen etter at gulvet er installert.
  • Alltid runde opp ved måling for gulvinstallasjoner.
  • Rom med Odd vegger eller vinkler kan kreve mer cutting, så du bør legge til 15 prosent for å kutte avfall, i stedet for ti prosent, hvis rommet har forskjellige-formet områder.
  • Hvis du leier en nailer eller andre verktøy, må du huske å inkludere kostnaden i beregningene.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com