Slik bruker Heat å bekjempe veggedyr

March 23

Bed bugs er små insekter som kan leve i et hjem. Selv om de kalles veggedyr, har de ikke lever utelukkende i eller på senger. De foretrekker mørke, tørre områder, slik som hjørner, skap og senger. Når de har invadert ditt hjem, kan de være svært vanskelig å fjerne. Heat er en av de få metoder som kan hjelpe drepe bed bugs og deres egg. For maksimal effektivitet, bør varmen være på eller over 120 grader Fahrenheit. Kombinere varme med andre effektive insektsfjerningsmekanismer kan hjelpe ditt hjem bli seng feilfri.

Bruksanvisning

1 Fjern alle ark, sengetøy og infisert klær som kan vaskes. Vask elementene i en vaskemaskin, bruker vaskemiddel og det varmeste vannet innstillingen materialet tåler. For maksimal effektivitet på å drepe egg og veggedyr, bør vannet være minst 120 grader Fahrenheit.

2 Fjern elementer fra vaskemaskinen etter at syklusen er fullført. Tørk elementet i tørketrommelen på den høyeste varmen innstillingen stoffet er i stand til å tåle.

3 Plasser noen produkter som ikke kan vaskes i vaskemaskin, men kan opprettholde varmen, for eksempel puter, i tørketrommelen. Legg dem på den høyeste varmen innstillingen at de kan tåle i minst 15 minutter.

4 Bruk et teppe damp renere å drepe eventuelle egg og bed bugs som bor i teppet. Kjør en damp renere enn noen møbler, som sofaer og madrasser berørt av veggedyr.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com