Hvordan lage ulike typer Bird Houses

June 5

Hvordan lage ulike typer Bird Houses


Med tapet av mye av deres naturlige habitat på mange områder, er flere fugler å velge hus som er bygget og levert for dem av huseiere. Ulike typer fugler foretrekker forskjellige typer boliger, og fugler i ulike faser av livet vil være søker forskjellige ting på et krisesenter. For eksempel foretrekker fargerike fugler vedlagte hekkende bokser når det er på tide å legge. Med riktig forskning, kan du finne ut hvilken type eller typer hus som er aktuelle for deg å gi i ditt område, og som vil tiltrekke seg den slags fugler du ønsker å se regelmessig.

Bruksanvisning

Wooden Bird House (mange små varianter, som finker)

1 Mål i ca 2 inches fra den ene lange enden av hver 7 tommers-by-5 ​​tommers bord og markere disse stedene med en blyant. Tegn en rett linje langs hver mark for å veilede neglene. Begynn 3 spiker langs hver linje slik at skjøtestykker er enklere å feste; spredt vannfast lim langs den øvre kanten av hver av disse bitene, og fest dem sammen i en vinkel. Lim en kort kant av 3 3/8 tommers-by-5 ​​3/8 tommers bord til helt på slutten av ansiktet til 3 3/8 tommers-by-5 ​​7/8 tommers bord for å danne en "V"; kanten vil ta opp nok av lengre bord for å jevne dem.

2 Fest stykke laget av 7-tommers-by-fem tommers plater (dette er taket stykke) til den andre brikke som du gjorde i trinn 1 (dette er den nederste del) med startet negler. Snu arb slik at den planlagte baksiden vender opp og spikre en av de 5 7/8 tommers firkantede styrene på plass for ryggen. Snu arb igjen slik at den åpne siden vender opp.

3 Plasser en tre-støtte langs hver taket bord, om sentrum, og spikre dem på plass. Legg de resterende 5 7/8 tommers tre firkantet flat og bore et hull 2 ​​inches ned fra det øverste hjørnet med en 3/8 hullsag; foreta en mye mindre hull 5/8 tomme under den første ved hjelp av en drill en kvart tomme bit. Sand alle de tre kantene og fest foran birdhouse med spiker til bunnkantene og de indre støtte stykker.

4 Påfør en linje med trelim over lengre treplugg og legge den langs taket felles å forsegle den. Sand eventuelle grove områder og lim den kortere plugg inn i det lille hullet som du har gjort for en abbor. Maling birdhouse i en dempet farge, hvis du liker, og henge den når den har tørket helt.

Nesting Box (Mange fargerike fugler)

5 Bruk tre som er 5/8 tommer til 3/4 tommers tykke for hekkende boks. Skjær stykker til følgende dimensjoner: 10 inches høy med 5 7/8 inches bredt, 1/2 tommers høy med 4 inches bred (2), 5 inches med 5 inches, 7 inches høy med 9 inches bred, 14 inches høy med 9 inches bred og 2 brett som er 10 inches høy på den ene siden, men gjærete 8 1/2 inches høyt på den andre og 5 inches bred. Lag en 1/8 tomme gjenger 1 tomme i fra en lang kanten av 7-for-ni tommers tak stykke med en tre meisel og hammer; Dette vil gi drenering.

6 Mål ca 1/4 tommers ned fra toppen korte enden av 10-by-5 ​​7/8 foran bord og bruke en drill med en tre kjedelig litt for å foreta en inngang hull 1 1/2 inches i diameter. Plasser en av 1/2 tommers-by-4 tommers tre strimler like under inngangen hullet, sentrert, og den annen parallell omtrent 1/2 tomme under den første; spiker disse på plass. Bore 3 1/4 tommers hull langs den gjærete kant av hver sidestykke for ventilasjon og 3 jevnt fordelte hull i fem tommer-by-5 ​​tommer bunnstykket.

7 Fest 2 gjærete sidestykker til 14-by-9 bakstykket med faste hengsler og sette de beste bitene i en vinkel med sporet vendt nedover og ut med en svingende hengsel slik at toppen kan åpnes for rengjøring. Nail bunnen på plass og feste front med tre strimler som vender innover, spikre det til kantene av sidene og den fremre kanten av bunnen. Unngå å male fuglefjell boksen og velg et skjermet sted å henge det for å unngå rovdyr.

Gourd Houses (Purple Martins og Wrens)

8 Velg en stor gresskaret og tørk den godt med et håndkle for å fjerne all fuktighet. Ta på gummihansker og vernebriller og bland en løsning av en del blekemiddel til 9 deler vann i en bøtte. Dypp gresskaret i denne løsningen i 15 minutter og legg den på et tørt håndkle for å lufttørke.

9 Bruk en hullsag til å skjære til en oppføring i gresskaret; en runde oppføring mellom 1 1/4 og 1 1/2 inches er bra for de fleste Wrens. Skjær en halvmåneformet åpning for å tiltrekke purpursvaler. Rense ut på innsiden av gresskaret gjennom åpningen med en sagtannet kniv.

10 Bor et 1/4 tommers hull på hver side av gresskaret stilk og tre dem med en stripe av kuskinn å henge gresskaret huset. Lag 4 3/8 tommers hull langs bunnen av gresskaret og to på hver side med en drill for ventilasjon. Forsiktig sand gresskaret og prime og male det hvitt for å holde innsiden kult; la gresskaret tørr og henge den rundt 18 fot høyt fra et tre gren.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com