Installasjons Ideer for Pool Tile

May 6

Installasjons Ideer for Pool Tile


Pool fliser kommer i en rekke ulike stiler og materialer. Den mest populære inkluderer keramikk og porselen. Marmor, glass og stein fliser er også tilgjengelig for prosjektet. Materialet du velger kan avhenge delvis på utseendet du ønsker, og funksjonen til flis. Marmor fliser tendens til å være mer robust og naturlig, mens glass og porselen fliser er kunstnerisk og vakkert. De kommer også i flere forskjellige farger. Når du bygger din bassengområdet, vurdere installasjon og utvikle din egen plan.

fargerik mosaikk

Mange pool eiere velger å installere fliser i bassenget i et mosaikkmønster. Dette skaper en vakker og kunstnerisk aksent. Flisene kan installeres i en hvilken som helst mønster du velger, men noen av de beste ideene omfatter legging av store fargerike fliser i bunnen av bassenget. Form en blomstermønster ved å installere store kvadratiske fliser i bladet former på bunnen av bassenget. Deretter omgir disse flisene med en ensfarget flis installasjon av hvit eller blå. En annen idé er å lage en svart-hvitt mønster som en brikke bord langs bunnen av bassenget. Mosaikk kan være enkelt eller komplisert, og er bare begrenset av din tid og fantasi.

kanter

Pool fliser kan også brukes som kanting rundt kanten av bassenget, enten over eller under vannlinjen. Ved hjelp av en mørkere side ved side her vil gi en kontrast og merke vannlinjen. Siden den mørke fargen oppveier lettere bassenget fliser, forskjellen er slående. Marmor fliser er et ideelt valg i denne typen installasjon. Men farget glass og porselen fliser også legge til farge og reflekterer lys. Keramiske fliser i alle farger vil være en mer rimelig alternativ, og likevel gi en kontrast.

Trinn og Deck

Tile gir bedre fotfeste for trinn enn bassenget overflaten i de fleste tilfeller. Keramiske fliser blir vanligvis brukt her på grunn av deres holdbarhet og overflate. Hvis du velger å flis dine pool trinn, bruker en brikke som har en ru overflate, eller legge en sklisikker maling til fliser. Porselen, glass og polert marmor fliser vil være glatt. Det er grove, polerte fliser som vil gi mer trekkraft. Installere marmor fliser på trinnene er et holdbart alternativ som også legger til en sofistikert aksent til bassenget.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com