Slik Dekorer Boys & Girls soverom

April 14

Slik Dekorer Boys & Girls soverom


Dekorere et soverom som brukes av en gutt og en jente er vanligvis mer komplisert enn et soverom deles av barn av samme kjønn. Dette er fordi gutter og jenter generelt har svært ulike behov og ønsker når det gjelder deres soverom interiør. Finne en felles element, tema eller fargevalg kan gjøre denne prosessen smidigere, om rommet er delt av en gutt og en jente, eller er det et ekstra rom i bestemors hus for alle barnebarna når de besøker.

Bruksanvisning

En Bestem et fargevalg eller grunnleggende tema idé som appellerer til gutten og jenta. For eksempel, blått og grønt for undervanns temaer. Beach, tropisk eller nautiske temaer også ville fungere. Tenk dyr temaer, prins og prinsesse, stjerner og verdensrommet eller vestlige temaer.

2 Male veggene i en farge eller kombinasjon av farger som appellerer til gutten og jenta, eller komplettere et nøytralt tema. For eksempel, lys blå, grønn, beige, ville grå-blå eller andre nøytrale farger fungerer for hele rommet. Eller kombinere ulike farger for å fremheve og separate ulike områder av rommet. For eksempel male to vegger blå i guttens området og de to andre røde i jentas området. Vurder å bruke veggmalerier. For eksempel male veggene i en lys blå til å representere havet med havfruer på hennes side og haier eller hval på sin side.

3 Velg møbler som blander og passer størrelsen på rommet. For eksempel, hvis rommet er stort nok til å dele, slik at hvert barn har privatliv, sett bokhyller eller kister back-to-back i midten av rommet. Bruk køyesenger for et mindre rom hvis barna er enige om temaet eller fargevalget; men skille sengeområder. For eksempel kan en hage tema med bugs for ham og blomster for hennes inkluderer malerier eller sengetøy, slik at hvert barn har noen personlige plass.

4 Hang gardiner som binder rommet sammen. Hvis temaet eller fargevalget ikke vil tillate for temaspesifikke gardiner uten å favorisere ett barn, vurdere solide farger eller stripete gardiner som omfatter farger fra begge barneområdene. For eksempel kan en nautisk tema inkluderer marine vegger med hvite eller røde gardiner.

5 Accessorize rommet med et teppe som plukker opp fargene fra gardiner og sengetøy. Plasser lys og lamper i rommet til å lyse opp hele rommet, eller bare små områder i tilfelle ett barn ønsker lys og den andre ikke. Henger bilder eller innrammede plakater som fungerer for både barn. For eksempel kan jentas side ta bilder av himmel måner og stjerner og guttens side kan omfatte verdensrommet bilder.

6 Ta med kurver, containere, hyller eller leketøy bokser for hvert barn å ha sin egen plass til å lagre sine leker og personlige eiendeler. Selv om rommet er for korte besøk på bestemors hus, vil et barn setter pris på å ha enkelte lagringsplass. Det bør være et felles område i rommet hvor både barn gjerne spille sammen eller lagre delte leker og bøker.

Hint

  • Balanse innredningen så mye som mulig for både barn å føle seg hjemme i rommet. Det bør ikke lene seg mot en barnets smak mer enn den andre barnets smak.
  • Unngå å gjøre for mye. Legge for mange farger eller tilbehør vil trolig overvelde rommet, noe som gjør det til et sted verken barn ønsker å være i. Det enkle er ofte beste.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com