Dining Room dekorere Advice

June 12

Dining Room dekorere Advice


En spisestue kan brukes sjelden og reservert for spesielle måltider bare, eller det kan være i rommet familien sitter i å spise middag kveld etter kveld. Dekorer rommet for å matche din smak og sin funksjon.

Egenskaper

Tabellen er en primær funksjon av en spisestue. Rommet kan også inneholde et bur eller skjenk for servering av mat og lagring retter. Møblene bør ideelt sett sams og ikke være så mørk at det gjør rommet virke liten. Et stort lys, for eksempel en lysekrone over bordet, er en annen vanlig funksjon i en spisesal. Stoff dekker over stolene kan lyse opp en ellers kjedelig rom.

Tekstiler

Tekstiler kan raskt endre utseendet og følelsen av en spisestue. De kan matche sesongen, slik som nøytrale fargede duker og servietter i høst, eller fest, reise tema servietter i desember. Gardinene bør la en bit av lys filter i.

-tilbehør

Et speil på veggen kan gjøre en liten spisesal vises større. Hvis spisestuen er liten, holde knickknacks til et minimum. En floral midtpunktet på bordet vil lyse rommet. Telys eller lysestaker på bordet og skjenken legge et annet alternativ for belysning.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com