Bruken av Hvite-leaved Fiken

April 5

Bruken av Hvite-leaved Fiken


Den hvite-leaved fig, også kjent som Ficus grossularioides, er en busk som kan bli opptil 23 fot høy. Denne type fig anlegget produserer mindre fiken, vanligvis måler rundt 1/2 tommer i diameter. Du finner den hvite-leaved fiken planter i varme, fuktige områder, som for eksempel Thailand, Borneo og New Guinea. Det er en håndfull bruksområder for frukt, saft og bark av dette anlegget.

menneskemat

Frukt produsert av den hvite-leaved fikentre kan spises. Som andre fiken, er sentrum rødlig med et snev av oransje eller gul med flere frø. Utsiden kjøttet av frukten er lett til middels grønt. Disse fruktene er liten i forhold til andre varianter fig. Frukten kan spises skrelles eller unpeeled, kokt, bakt, kokt, tørket eller frisk. Du kan også spise de unge skuddene ut av plantene rå. Frøet olje anvendes som spiselig olje eller som et smøremiddel.

Animal Food

Flere varianter av fugler er tiltrukket av den hvite-leaved fig. Fugler vil bite av mindre biter eller mos opp frukten og spise den. Noen kan også spise frukt hele, hvis de er store nok til å gjøre det. Den palettgrønndue, gul-ventilert bulbul, hvit-ventilert myna, kinapirol oriolus, oliven-vinger bulbul, asiatisk glanset stær, Kobber Barbet, røde kronet Barbet, asiatisk fairy Bluebird, house kråke og gråstrupetrost ha alle blitt observert spise disse fiken. Avhengig av region, kan du finne flaggermus og aper spise disse fiken også.

Beskyttelse

Hvite-leaved fiken har en bestemt pollinator, fiken veps. Frukten blir brukt av disse vepsene for beskyttelse for sine egg og larver. Til gjengjeld for ly, fiken veps pollinates fiken. Når den kvinnelige veps har parret og forlot fig frukt, modner det, endrer farge og lukten tiltrekker seg fugler, flaggermus og aper. Den pollen som den kvinnelige har plukket opp fra frukten, som hun forlot det, er deponert på andre fiken planter når hun lander å legge sine egg.

Medisin

Bladene av white-leaved fikentre har blitt brukt for nyre klager. Den latex fra saft av treet har blitt brukt til å behandle skorpion biter. Figurene er også blitt anvendt for behandling av vorter, huden sår og sår; fig vann kan gurglet for hovent tannkjøtt.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com