Hjemmelaget Oppskrifter på Bug Killer

May 22

Hjemmelaget Oppskrifter på Bug Killer


Hvis din hjemme har husholdning skadedyr som kakerlakker, fluer og veps, kan det være lurt å slå til en kjemisk plantevernmiddel å drepe bugs. Men det er flere måter å drepe bugs rundt i huset uten sterke kjemikalier. Mange oppskrifter på hjemmelagde bug mordere bruke eteriske oljer og husholdningsprodukter å drepe og frastøte skadedyr.

Hot Sauce Spray

En miljøvennlig spray som vil drepe noen vanlige feil og avvise andre er en spray laget av såpe og varmt peppersaus. Bland en kopp vann med 1/4 kopp oppvaskmiddel, tre pulped fedd hvitløk og 2 ss. varm saus. Du kan sette dette i en lufttett beholder og rist for å blande. Sil ut hvitløk og hell i en sprayflaske. Denne sprayen fungerer bra i hagen, men også i huset.

Mold og Mealy Bug Prevention

Mold og melete bugs kan skade planter og mennesker i huset. Denne hjemmelagde insektspray dreper melete bugs og forhindrer mugg buildup bruke tea tree olje, en kraftig urte olje. Bland 1 ts tea tree olje, 1 ts oppvaskmiddel eller Castilla såpe og 3 tsps. natron med en liter varmt vann og bland godt til baking soda oppløst. Hell blandingen i en sprayflaske og spray på plantene. Du kan også spraye denne formelen på mugne overflater, og tørk dem rene.

Roach Killing Bait

Å drepe kakerlakker i hagen og hjemme, kan du bruke borsyre. Dette naturlig forekommende kjemiske dreper kakerlakker når de svelges det, men det er også giftig for mennesker og dyr ved inntak, så hold det borte fra kjæledyr og barn. For å gjøre en mort drepe agn, bland 2 tsps. hver av sukker, maisstivelse og borsyre med 2 tsps. vegetabilsk fett å lage en lime. Rull lim inn baller eller bruke den til å fylle sprekker der kakerlakker inn i huset. Skadedyr vil bli trukket til sukker, og de vil spise borsyre som vil drepe dem.

kiselgur

Dette kritthvite pulver er laget av tørket ut exoskeletons av mikroskopiske sjødyr som kalles kiselalger. Kiselgur inneholder tusenvis av skarpe partikler som kan stikke hull på exoskeletons av de fleste små insekter og tørker dem ut over tid. Kiselgur dreper mange forskjellige typer krypende insekter, inkludert lopper, maur, veggdyr, kakerlakker og saksedyr. Dryss denne fine støv langs baseboards, på baksiden av skap under hvitevarer og andre bugs liker å skjule. Hvis du søker over et stort område, bruk støvmaske.

Bug Repellent Oppskrift

Hvis du bare ønsker å holde insekter unna, men ikke drepe dem, kan du lage en hjemmelaget bug frastøtende ved å blande noen eller alle av disse essensielle oljer: eucalyptus, einer, sedertre, rosmarin, tea tree, fedd og kanel. Enhver skarp luktende eterisk olje vil holde insekter unna. Bland noen dråper av disse oljene med vegetabilsk eller mineralolje og slitasje som en bug avstøtende på huden.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com