Slik fjerner agitatoren fra en Whirlpool Thin Twin

July 31

Whirlpool Thin Twin-serien har en kombinasjon vaskemaskin og tørketrommel i en kompakt enhet som gjør den perfekt for boliger eller leiligheter som ikke har mye plass. Den agitator inne i vaskemaskinen på Thin Twin hjelper sentrifugere tøyet inne, forbedre vaskemaskin ytelse. Du kan fjerne agitator fra en Whirlpool Thin Twin for utskifting eller vedlikehold.

Bruksanvisning

1 Slå av strømmen til Whirlpool Thin Twin som du skal fjerne agitator. Hvis du ikke får tak i støpselet for å slå den av, kan du kutte strømmen til apparatet ved hovedbryter for ditt hus eller leilighet.

2 Åpne skiven lokket og lokalisere røreverk, som er i midten av vaskekaret.

3 Fjern skyllemiddel dispenser, som er på toppen av agitator, ved å vri den mot klokken. Fortsett å skru det til det kommer på toppen av agitator.

4 Fest en utvidelse til pipenøkkel. Slip kontakten over bolten. Fjerne bolten i midten av agitatoren ved å dreie den sokkelen mot urviseren. Trekke bolten ut av agitatoren.

5 Plasser hendene under agitator og trekke oppover. Hold hodet vekk fra vaskemaskinen åpningen, bare i tilfelle agitator plutselig glir av navet.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com