Hvordan sjekke kjelleren etasjer for Kondens

June 20

Hvordan sjekke kjelleren etasjer for Kondens


Ferdige kjellere var et fast innslag i forstads liv i 1950, og de nyter et nytt liv som spillerom, hjemmekontorer og små leiligheter. Før du kan fullføre en kjeller, sikre at gulvet er skikkelig lukket, fordi kjelleren kondens kan ødelegge tepper og forårsake gulv å løfte. Kondens oppstår når luften utenfor er varmere enn luften inne. Vann siver ned i bakken samler under foundation og kjøligere inne luft trekker det opp gjennom betongen. En enkel test kan hjelpe deg å finne ut om kjellergulv lider av kondens.

Bruksanvisning

1 Cut plastfolie eller plastfolie i firkanter som er ca 1 fot av en fot. Målingene har ikke være nøyaktig, men prøv ikke å kutte dem noen mindre.

2 Tape flere ruter ut mot den nakne betong i kjelleretasjen. Pass på at tapen helt forsegler kantene av plastfolie eller plastfolie slik at ingen luft kommer inn.

3 La plast rutene tapet til gulvet, uforstyrret, i 24 til 72 timer. Det er viktig at tetningen rundt rutene ikke bli brutt i løpet av denne tiden.

4 Løft forsiktig den ene kanten av plast på hver rute og se etter eventuelle kondens under den. Hvis det er kondens på toppen, ikke bekymre deg, det vil bli løst når du er ferdig med rommet. Hvis det er noen fuktighet fanget mellom betong og plast brytes, må du forsegle kjelleren gulvet før du setter noe oppå den.

Hint

  • Velg flere forskjellige steder i kjelleren for å teste, spesielt nær veggene og på den laveste delen av rommet
  • Hvis du ikke har noen plastfolie, aluminiumsfolie fungerer også.
  • Ikke legg gulv eller teppe over et fuktig kjelleretasjen.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com