Hvordan Hang en Double-Swinging Closet Door

June 18

Hvordan Hang en Double-Swinging Closet Door


Riktig installasjon av et sett med pre-hang dobbel-svingende skap dører kan være utfordrende, selv for huseiere med moderat snekring erfaring. I tillegg til avløp av døren som ligger i to plan, må de enkelte dørene være nøyaktig på linje med hverandre, for å fungere ordentlig. Heldigvis spesialiserte hengende klipp er tilgjengelig for å forenkle jobben. Installasjonen Settet inneholder syv klipp. Klippene holder dørstolper av pre-hang dør til reisverket studs. Ingen spesielle verktøy eller avanserte snekring ferdigheter er nødvendig for å fullføre dette prosjektet.

Bruksanvisning

Forbered Door Set

1 Installer en hengende brakett nær toppen midt i dørkarmen. Hver brakett har en rektangulær del som er skrudd fast til rammen og et trekantet parti som senere er skrudd fast til rammestenderne. Juster den bøyde kanten av braketten med forkanten av toppen av dørkarmen. Nøyaktig sentrering er ikke nødvendig. Ved hjelp av en drill og kjøring litt, skru braketten til dørkarmen med festene som følger med.

2 Skru tre hengende parentes til venstre side av dørkarmen. Hver brakett er plassert rett under et hengsel, med den bøyde kanten av braketten på linje med den fremre venstre kant av dørkarmen. Nøyaktig plassering av brakettene i forhold til hengslene er ikke nødvendig. Konsollene vil ikke være synlig når du har installert og trim døren.

3 Gjenta for å installere tre brakettene på høyre side av dørkarmen.

Installer Door Set

4 Tegn to vertikale linjer på veggen, hver ca 1/2 tommers fra grov åpning for døren, ved hjelp av et vater og en blyant. Plasser to av tre shims på gulvet inne og vinkelrett på den grove åpningen. Mellomlegg bør plasseres 2 eller 3 inches fra rammestendere, med sine tykkeste delene vender utover. Shims vil tillate deg å foreta finjusteringer i døren posisjon som du installerer den.

5 Sett døren i den grove åpningen, med den nedre del av rammen som hviler på mellomleggene. Sentrer døren til åpningen. Monter venstre side av døren først. Skruen sporet på braketten har flere referanselinjer. Rett samme referanselinjen på hver av de venstre-sidebrakettene til vertikal linje på veggen. Ved hjelp av festene som følger med settet, skru venstre sidebrakettene til venstre sideinnrammings pigger.

6 Inspiser toppen av dørene. De bør være i perfekt innretting for å åpne og lukke riktig. Om nødvendig, heve eller senke dør på høyre side ved å flytte mellomlegg under døren. Når dørene er riktig justert, skru de hengende brakettene på høyre side av døren satt til de rette ramme studs.

7 Skru braketten på toppen av døren satt til toppen framing medlem.

Hint

  • Molding installert for å trimme døren bør settes et null-tommers avsløre å skjule installasjons parentes.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com