Hvordan kan jeg få min Paint Grade Moldings å matche mitt Wood Stained Moldings?

July 3

Hvordan kan jeg få min Paint Grade Moldings å matche mitt Wood Stained Moldings?


Matchende flekken er mer en kunst enn en vitenskap, fordi det er så mange variabler, inkludert type tre. Matchende maling grade tre til eksisterende farget tre listverk vil kreve litt eksperimentering med beis farger og påføringsmetoder. Enda bedre, hvis du har prøver av både maling grade rå tre og farget molding, ta dem til en maling butikken og la dem gjøre jobben.

Outsource jobben

Hvis du har en god maling butikk - ikke en maskin eller hjemme forbedring senter, men en maling butikken hvor profesjonelle malere butikk - de vil matche flekken for deg hvis du tar dem prøver.

De vil trenge flere fot i den nye molding. Husk at hvert stykke tre forskjellig i type og tetthet av korn og vil ta flekken annerledes, selv om det er de samme treslag. Prøv å velge støpeprøver som er representative for batchen.

De trenger også et utvalg av eksisterende farget støping. Igjen, velg en som passer til jobben som en helhet, ikke et stykke som er lysere eller mørkere enn resten.

Lirke et stykke eksisterende farget baseboard nøye fra veggen. Hvis det er tettet til veggen eller gulvet, må du kanskje kutte tetningslister med et verktøy kniv først, ellers kan du rive gips.

Hvis mulig, få prøve brikke fra et skap - hvis du skader på veggen der det ikke noe å si så mye. Pass på at veden matcher resten. Stained molding i skap ikke utsettes for sollys og har kanskje ikke alderen det samme som resten av trim, spesielt i en eldre hjemme.

Ta alt du trenger å maling butikken, og la dem vite hvor mye beis du trenger. De fleste malingsbutikker tar ikke betalt for tilpasset matchende beis eller maling.

Gjør det selv

Hvis du ønsker å matche flekken selv, må du starte med den nærmeste flekken fargen du kan finne, og "justere" den. Kjøp en halvliter eller Quart av fargen som ser mest lik den eksisterende støping.

Rør det godt, tørk litt på den nye tre og la det tørke. På dette punktet har du flere valg for å tilpasse fargen. Du kan blande i andre beisfarger (for eksempel hvis det er for rød, tilsett litt dyp brun flekk). Du kan også kjøpe universelle fargestoffer som brent umbra og gul oker og bland dem inn i flekken. Fargestoffer kan være veldig intens, så legg dem en dråpe om gangen.

Hvis du kommer til en farge du liker, men kan ikke huske hvordan du kom dit, kan en maling butikken passer det for deg. Du kan holde notater av det du har lagt, og i hvilke proporsjoner, for å komme til farge og prøve å gjenskape det, men det kan være vanskelig.

Justert for Paint Grade Wood

Paint grade tre er ofte mykere, og kan ha flere knuter og ujevnheter enn dyrere flekken klasse tre. Du må kanskje leve med noen av de feil, for eksempel store knuter eller veldig åpen korn - det er ingen måte å skjule disse. Hvis veden på prøven tar flekken mørkere, eller ser flekkete, kan du enten forsegle tre første, eller rett og slett tynn flekken med white spirit.

Du trenger også å matche kitt du bruker til å fylle spikerhull og hull. Du kan kjøpe farge kitt i små krukker på de fleste maling og jernvareforretninger. Disse kan blandes sammen som deig for å tilpasse farger, og du kan være i stand til å skjule mindre knop ved å fylle dem med tre kitt slik at de passer inn.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com