Er Solar Energy en god kilde for My Home?

June 27

Er Solar Energy en god kilde for My Home?


Miljøvernere har blitt fremhevet fordelene med solenergi i mange år, men er det virkelig det beste energikilden for villaeiere? Svaret avhenger av hvor du bor og hva du verdsetter.

miljø~~POS=TRUNC

Hvis du er bekymret for global oppvarming og forlate en tung karbonutslipp, er solenergi et godt valg for ditt hjem. Det er mer bærekraftig og har en mindre miljøbelastning i forhold til kilder som kull og olje.

Kostnadsbesparende

Mens gassmåler ikke skal kjøre hvis du installerer et solvarmesystem, kan den innledende oppsett kostnadene for et solsystem være ganske høy. Eksperter anbefaler at det tar ca 12 år med å bruke solenergi til å bryte med på bekostning av solcellepaneler. Før du bestemmer om solenergi er riktig for deg, beregne hvor mye du bruker i tradisjonell energi og faktor i det projiserte stigende kostnadene for drivstoff. Også se på statlige refusjoner for å se hvor mye de vil oppveie set-up kostnader.

Plassering av ditt hjem

Plasseringen av hjemmet ditt vil avgjøre hvor mye energi du vil være i stand til å trekke fra solcellepaneler. Hvis du bor på et sted med svært lite sol eller hvis huset ligger i et spesielt skyggefullt sted, kan du ikke være i stand til å effektivt makten hjemme med solenergi.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com