Bark er peeling off av frukttrær

June 30

Bark er peeling off av frukttrær


Mange hjem gartnere velger å plante frukttrær for den deilige frukten de bærer. Frukttrær også gjøre gode skygge trær. Mens frukttrær er generelt sunt, de er utsatt for ytre påvirkninger og sykdommer som kan forårsake barken å skrelle fra treet. Peeling bark kan plassere frukttre i fare for andre skadelige sykdommer og angrep av skadelige insekter.

Identifikasjon

Noen trær som platanlønn, redbud og sølv lønn normalt kaste sin bark på bestemte tider hvert år, som er en normal del av deres vekst syklus. Men når frukttrær kaste sin bark det kan være et tegn på skade eller sykdom. Sunscald fører ofte bark å skrelle fra frukttrær. En annen årsak til peeling bark i frukttrær er Phytophthora rot råte, som er et jord-borne fungal sykdom. Phythophthora rot råtne er spesielt vanlig i sitrustrær.

effekter

Sunscald fører ofte bark til å skrelle og sprekk på frukttrær, særlig på sørsiden av treet. Skade på frukttrær fra sunscald kan bestå av store deler av peeling bark, som viser veden under barken. Å miste bark på grunn av miljømessige forhold som sunscald kan føre til redusert kraft og forkorte frukttre levetid. Phytophthora rot råtne forårsaker sloughing av av planterøttene og peeling bark. Frukttrær med dette sopp sykdom som oftest utvikle symptomer på stammen på jord nivå. Frukttrær kan utvikle sår som oser rødlig harpiks og badebukser av berørte trær kan være helt girdled. Trær med denne tilstanden ofte lider av sviktende helse, gulfarging av bladene, frukt drop, prematur blad slipp og dieback. Frukttrær med Phytophthora root råte kan dø som et resultat.

kulturell kontroll

Det er ingen kulturelle kontrollmetoder som kan redusere sunscald skade i frukttrær. Ifølge Iowa State University, er det ingen bevis for å vise at innpakning frukt trestammer vil redusere solskader. Trunk maling og bandasje er også ineffektive i behandling sunscald i frukttrær. Phytophthora rot råtne kan unngås ved å plassere frukttrær i godt drenert jord. Hvis frukttrær er plantet i veldig våt jord, må det treffes tiltak for å forbedre nettstedet drenering for å unngå rot råtne sykdommer. Ikke plasser wraps på frukt trestammer eller plassere mulch rundt foten av treet. Vann trær i løpet av tidlig morgen slik at treet tørker helt før mørkets frembrudd.

kjemisk kontroll

Ingen kjemisk kontroll produkter er tilgjengelige for å hindre sunscald skade i frukttrær. Trær med Phytophthora rot råtne vil ikke dra nytte av bruk av soppmidler eller andre kjemiske produkter. Fjern all løs bark fra treet og holde treet stress gratis å fremme helbredelse og unngå ytterligere skade på treet. Hold området i nærheten av din frukttrær fri fra ugress for å forhindre overvintring av sopp og insekter.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com