Hvordan slå en vinflaske i en oljelampe

May 28

Du har nettopp flyttet inn i ny leilighet. Du og din betydelige andre har drept som flaske vin i går kveld, og det er å sitte i stua. Mamma, velsigne hennes sjel, kommer innom på besøk, og hun ser at tom flaske sitter på stuebordet. Du vet hun er opptatt av, og hun gir deg det blikket. Tenk fort. Fortell henne at du lagrer som vinflaske å lage en oljelampe, her er hva du trenger å gjøre:

Bruksanvisning

Vinflasker til oljelamper enkle trinn

1 Drikk vin, og ha en god tid.

2 Rengjør flasken ut og la det tørke

3 Trenger en veke: Enten kjøpe et fra en hobbybutikk eller lage din egen. Hvis du velger å lage din egen, finne en gammel sokk eller bomull tee skjorte, eller gamle bomull håndkle, skjær den i strimler, lengden på flaske, plassere strimler i en bolle med vann, dekke klut med bordsalt, la sitte i rundt 15 minutter, ta kluten ut av vannet og la det tørke. Slå ovnen på 250 grader C, og stek det tørt eller, hvis du vil, bare la veken sitte over natten på en cookie ark for å tørke ut.

4 Trekk veke gjennom hullet som du har gjort i din topper. Legg igjen om en halv tomme av veken eksponert gjennom toppen av holderen.

5 Fyll olje med halvparten vann og halvparten olje. Du kan bruke olivenolje, rapsolje eller lampeolje. Halvparten og half.Place veken inn i flasken slik at veken synke ned i oljen. Sett topper på flasken og la veken bli mettet med olje

6 Vent fem minutter før du tenner veken. Avhengig av flaskestørrelsen, vil det brenne i tre til fire timer.

7 Finn et trygt sted å sette oljelampe slik at den ikke vil falle i løpet av

Hint

  • Si farvel til mamma, og når din bedre halvdel kommer hjem lys lampen og åpne en annen flaske vin ... ..

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com