Hvordan kan jeg forhindre at St. Augustine Grass fra Sprer?

May 19

Hvordan kan jeg forhindre at St. Augustine Grass fra Sprer?


St. Augustine gress er en varm årstid-gress populær i de nedre regioner av South på grunn av sin varme og skygge toleranse. St. Augustine er blant de minst kald-tolerante av varme årstid gress. Anlegget har få luke problemer fordi dens tykke, aggressiv vekst vane ofte folkemengder ut ugress på en plen. St. Augustine kan bli en plage hvis det sprer seg til en blomst seng eller hage.

Bruksanvisning

1 Hånd-pull St. Augustine i små lapper før den kan spre seg.

2 Velg en kommersiell crabgrass morder som inneholder en advarsel om at det også vil drepe St. Augustine gress. Eksempler på denne type gress drapsmann inkluderer arsenater som MSMA, MAMA, DSMA eller CAMA. Selv om disse advarslene er å hindre deg fra å bruke produktene for å drepe ugress i en St. Augustine gress plen, mener de at den kjemiske vil effektivt drepe St. Augustine gress.

3 Bruk verneklær ved behandling av en plen med disse kjemikaliene, inkludert pustebeskyttelse og hansker. Selv om de fleste plantevernmidler er ment å være ikke-skadelig for mennesker, bør du likevel behandle dem som potensielt skadelige kjemikalier. Du bør også dusje så snart du er ferdig med å bruke kjemiske.

4 Hold sprayflaske av ugressmiddel bort fra deg selv på en armlengdes avstand. Dysen til sprayflaske skal være mellom 12 og 24 inches bort fra toppen av St. Augustine gress. Spray ugressmiddel til den delen av gress du ønsker å fjerne og holde fra å spre er mettet.

5 Vent opptil to uker før ny behandling av enhver St. Augustine gress som ikke har blitt drept.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com