Hvordan beregne kostnadene for utvinningsmetoder

June 4

Kostnaden for utvinningsmetoden er hvordan å ta hensyn til inntekter som ikke anerkjenner noen fortjeneste inntil kostnadene av varene blir gjenvunnet. Under denne regnskapsmetode, når kostnadene blir gjenvunnet, blir eventuelle gjenværende betalinger regnskapsføres som bruttofortjeneste. Kostnaden for utvinningsmetoden er generelt ikke anerkjent som en god regnskapsskikk. Beregne kostnadene for utvinning ved å vurdere varekostnaden for et produkt, og de påfølgende inntektsstrømmer for betaling av produktet.

Bruksanvisning

1 Beregn kostnaden for et produkt som du solgt. For eksempel, anta at kostnadene ved en maskin som selges av virksomheten var $ 10.000. Vanligvis gjennomgang av fakturaer og innkjøpsordrer for et produkt vil hjelpe deg å beregne kostnadene.

2 Legg strømmen av inntekter eller innbetalinger som følge av den solgte produktet. For eksempel, anta selskapet som kjøpte maskinen betalt $ 7500 i januar ved levering av maskinen, $ 2500 i februar, $ 2500 i mars og $ 2500 i april. Den totale betalt for maskinen er derfor $ 15.000.

3 Trekk inntekter figuren fra kostnaden for produktet i trinn 1. Fortsetter samme eksempel 15 000 $ - $ 10,000 = $ 5.000. Dette tallet representerer overskuddet du har gjort ved hjelp av kostnadene for utvinningsmetoden.

4 Spill produktet salg i selskapets balanse ved hjelp av kostnadene for utvinningsmetoden. Fortsetter samme eksempel, i januar, ville du ta opp $ 7500 betaling som "kostnaden for god solgt" i balansen. I februar, vil du ta opp $ 2500 betaling som "varekostnad" i balansen. I mars og april vil du ta opp overskudd på $ 2500 per måned i balansen ettersom prisen på maskinen ble allerede gjenvunnet i tidligere måneder.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com