Bruker for Cleavers Galium

July 20

Bruker for Cleavers Galium


Kløyve, også kjent som Galium aparine, Amor De Hortelano, Barweed, Catchweed og kløyve Goosegrass, er en plante fra Madder (Rubiaceae) familie. Den vokser mellom fire og tolv inches tall og blomstrer med små hvite blomster mellom mai og juli. Den vokser over hele verden, inkludert Australia, Asia, Europa og USA, og gjør det bra i fuktige områder og gress kratt. Det er flere medisinske anvendelser for anlegget.

Vanndrivende drivende~~POS=HEADCOMP

Kløyve er vanndrivende, som er en medisinsk betegnelse for noe som øker urinering rente i en person. Økende vannlating bidrar til å rense blodet og rense kroppen. Derfor, i henhold til Urter 2000 og kosthold og helse nettsteder, er kløyve brukes til å behandle nyrestein og andre urin problemer som blærekatarr. Kløyve hjelper urinveiene expunge eventuelle giftstoffer raskere gjennom hyppigere vannlating.

Andre medisinske bruksområder

Bortsett fra å være et diuretikum, blir kløyve også brukes til å behandle en rekke andre medisinske tilstander. Kreft, særlig kreft i lymfesystemet, er ofte behandlet med kjøttøkser, ifølge Richard Mabey, forfatter av "The New Age herbalist." Hudsykdommer som seboré, eksem og psoriasis også dra nytte av kløyve behandling på grunn av sin evne til å utvise giftstoffer, ifølge Kosthold og helse nettstedet. Den Urter 2000 nettsiden indikerer at kløyve også fungerer som et mildt avføringsmiddel, brukes til å hjelpe folk som sliter med søvnløshet og bidrar til å senke blodtrykket. Noen bruker også kløyve som en krem ​​eller salve for kutt, brannskader eller klumper på huden.

bruk

Kløyve er vanligvis inntatt i flytende form. Man kan vaske det og blandes med vann i en hurtigmikser eller mat prosessor for å lage en juice å drikke. Du kan også bruke tørkede blader til å lage te og drikke det på den måten, eller sette anlegget i kaldt vann å drikke. For kutt eller brannskader på huden, suge en pute eller en klut i et vann og kløyve tilført løsning, deretter gni puten eller duken på kutt eller forbrente området. Du kan også kjøpe kløyve- tinkturer og ekstrakter for å svelges eller bruke anlegget som en del av en fløteblandingen å gni eksternt på kroppen din.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com