Hvordan lage en dør for en Deck

July 19

Installere en dør som fører ut mot en kortstokk på egen hånd er en stor oppgave. Du må være forberedt på å klippe bort både innvendige og utvendige vegger og gjenoppbygge veggene når du er ferdig. Hvis du har en grunnleggende forståelse av strukturen av huset ditt, er det mulig å installere din egen kortstokk døren.

Bruksanvisning

1 Velg en plassering for døren din og måle dimensjonene i grove åpningen på veggen. Dimensjonene for åpningen vil bli oppført i monteringsanvisningen som følger med døren. Fjern trim eller noe som er på veggen i det området. Legg 3 inches til bredden for de 1 1/2 tomme opplagsrigler som må bli plassert på hver side av døren. Din åpning bør strekke seg helt opp til taket, og bør ikke være innen 4 føtter ethvert hjørne av rommet. Hvis du kommer for nær et hjørne, kan du skade hjørnet oppkvikkende.

2 Skjær den grove åpningen i den indre veggen. Bruk en gips så å skjære gips og en elektrisk sag for andre typer vegg. Bruk grunne kutt for å unngå eventuelle ledninger. Hvis du bruker en elektrisk sag, må dybden 5/8 av en tomme eller mindre. Når du har kuttet bort et lite stykke, banke noen av veggen bort med en hammer for å skape et rom stort nok til å se på innsiden. Bruk en lommelykt for å se inni veggen og finne noen ledninger eller rør. Når du har funnet ledninger og rør, ferdig kutte åpningen bruker sagen og hammer.

3 Fjern veggen stenderne i grove åpningen. Før du skjærer bort studs, må du omdirigere noen ledninger eller avløp. Leie en profesjonell til å gjøre denne delen hvis nødvendig. Fjern alle ledninger og rør, samt eventuelle isolasjon, fra åpningen. Deretter installere to 2-av-fire pigger i samme høyde som rommet ditt fra gulv til tak. Plasser disse pigger på hver side av åpningen. De vil støtte taket mens du installerer dekk døren. Skjær studs unna med en elektrisk sag. La topp- og bunnplater, som er de plater som løper horisontalt på toppen og bunnen av veggen, og hvor veggen stenderne festes til rammen, intakt.

4 Plasser header og pigger for døren. For å lage din header, kuttet to 2-av-12 brett ned til samme bredde som dekk døren, pluss 3 inches. Nail et stykke kryssfiner kuttet til samme dimensjoner mellom bordene. Feste to av stenderne du fjernet tilbake til rammen av veggen ved å spikre dem til topp- og bunnplatene. Boltene skal være like langt fra hverandre som bredden på dekk døren, pluss 3 inches trengs for opplagsriglene. Fest header til studs slik at bunnen av toppteksten er den samme avstanden fra bunnplaten som høyden måling av dekk døren. Skjær to av piggene ned til samme høyde som dekk døren og spikre disse helt inntil den fulle pigger som du bare erstattet. De bør passe perfekt under overskriften. Disse pigger bør være 1 1/2 inches tykke.

5 Fjern den utvendige veggen ved hjelp av en elektrisk sag. Hvis veggen er ytterkledning, skjære små hull fra innsiden av veggen i hvert hjørne av den grove åpningen. Tegn en krittstrek som forbinder disse hullene på utsiden av veggen. Dersom veggen er murstein, skjæres et tre-fot firkant i midten av veggen fra innsiden ved hjelp av et murverk blad. Utenfor, chip mørtelen rundt hullet med en hammer og meisel. Banke forsiktig på klossene med en hammer for å løsne dem. Hold klossene intakt hvis mulig. Hvis de ikke er brutt, kan de brukes om igjen.

6 Installer døren. Plasser døren i treramme som du opprettet. Tett undersiden av døren før du setter det på plass på bunnplaten. Nail flenser døren til header og sidestendere med neglene gitt. Sett alle de medfølgende skruene i de forborede hull i døren flensene. Plasser dørpaneler inn døren sporet. Det finnes mange typer av dekk dører, og de er alle montert litt annerledes. Følg presise instruksjonene som følger med din spesielle dekk døren.

7 Isoler døren og gjenoppbygge muren. Fyll i de omkringliggende områder i veggen med isolasjon du fjernet og caulk rundt dørkarmen. Inne i huset, skifte gips, sand det ned til nivå med resten av veggen og male det å matche rommet. Utenfor erstatte ytterkledning paneler eller murstein rundt døren. Du bør være i stand til å berge nok av disse ytre stykker under flytting til gjenbruk.

Hint

  • Slå av strømtilførselen til området. Sørg for at du får noen brytere som går gjennom veggen. Hvis det er avløp i området, må du slå av water.Wear vernebriller og maske når du skjærer gjennom gips.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com