Hvordan redusere Hydroponic PH

July 27

Hydroponic hagearbeid kan du dyrke planter uten jord. I stedet bruker du en voksende medium som sand, en perlite-vermikulitt mix, eller bare luft. Hydroponics er avhengig tungt på vann, som er beriket å gi næring vanligvis levert av jord. Siden vekt i hydroponic hage er på vannet, har væsken skal være så perfekt for en individuell plante som mulig, blant annet pH-verdien. PH-nivået i et stoff lar deg vite om det er en syre eller en base. PH i vann er 7, som er ansett som nøytral. En pH-verdi lavere enn 7 betraktes som surt; de fleste planter foretrekker litt surhet.

Bruksanvisning

1 Lær om pH behovene til din spesielle planten å oppdage pH-området anlegget nyter. Tomater, for eksempel, som en sur oppløsning på 5,5 6,5, mens agurker som smalt pH-område på 5,8 til 6,0.

2 Bland gjødsel med vann i henhold til instruksjonene på pakken for å gjøre et næringsstoff løsning.

3 Test pH-nivået i nærings-løsning med strips, pH-meter eller pH test kit.

4 Senk pH av næringsløsningen ved strengt å følge instruksjonene på pakken for pH justering, fosforsyre eller svovelsyre. Du kan også prøve å legge noen dråper eddik eller sitronsyre.

5 Kontroller pH-verdien av næringsløsningen igjen.

6 Legg mer av pH-senkende produktet litt om gangen, så retest vannet. Gjenta til du har pH-nivået ditt planten trenger.

Hint

  • Bare teste pH av vannet etter at du har lagt til gjødsel for å få et næringsstoff løsning. Tilsetningen av gjødselen forandrer pH.
  • Justering pH er en prøve-og-feile-prosess. Være konservativ i å legge de pH-senkende produkter til løsningen før du har erfaring med hvordan et bestemt produkt vil endre pH.
  • Kontroller pH i løsningen hver dag for å få en følelse av prisen pH endringer som planten bruker næringsstoff løsning. Til slutt vil løsningen bli "basic", eller alkalisk. Sjekker daglig først vil gi deg en idé om oppførselen din hydroponic system og føre til større suksess ved å kontrollere pH-nivåer.
  • Les og følg alle sikkerhetsregler som er oppført på kommersielle pH juster og på fosfor acid.These produkter kan brenne huden, skade øynene og kan være farlig å puste inn. Du bør bruke hansker, for å åndedrettsvern med syre filtre og øyebeskyttelse være trygg. Vit hva du skal gjøre på forhånd i tilfelle du skade deg selv.
  • Salpetersyre kan anvendes for å senke pH-verdien, men det er mest farlig å bruke. Hvis du bestemmer deg for å prøve salpetersyre, bruke ekstrem forsiktighet.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com