Hva er de forskjellige størrelser av Dyner?

June 7

Hva er de forskjellige størrelser av Dyner?


En riktig størrelse dyne holder deg varm fra halsen til tærne om natten og pleasingly draperer sengen etter dag. For en ferdig utseende, utvider dyne over madrassen til toppen av bedskirt. Vanligvis er en dyne større enn en dyne og mindre enn et sengeteppe. I USA, standard dyne størrelser korrelerer med standard madrass størrelser - twin, full, dronning og konge.

standard~~POS=TRUNC

Twin dyner måle ca 68 inches av 86 inches og plass til én person. Vanligvis fulle dyner er 80 inches med 90 inches og er tilstrekkelig for to personer og romslig for en. Queen dyner er større, ca 86 inches med 94 inches. Full / dronning dyner er 88 inches med 88 inches og passer både full og dronningen senger. 110 inches med 96 inches, og nesten dobbelt bredden på de to, konge dyner er størst. De minste standard dyner, som er tilpasset til Cribs, er ca 36 inches med 50 inches.

Størrelse Variasjoner

Standardstørrelsene ovenfor skal betraktes som en ren tilnærming fordi dyne størrelser varierer fra produsent og fra land til land. Noen selskaper barbere noen få inches, mens andre overdimensjonere sine produkter. Før du kjøper en dyne, lese etiketten for dimensjoner.

dundyner

Dundyner er vanligvis noen få inches større enn syntetiske dyner. Twin størrelser er 68 inches med 88 inches, full / queen dyner måler 90 inches med 98 inches og konger er ca 108 inches med 98 inches. Dundyner gir ofte mindre dekning enn dimensjonene gitt fordi de har en tendens til å blåse ut.

atypiske Beds

Standard dyne størrelser passe mest uvanlige bed størrelser. En konge dyne passer godt en California konge madrass (som er smalere og lengre enn kongen). En dobbel dyne vil gjøre for en tvilling x-lang seng (som er lengre enn en tvilling og er ofte brukt i college dorms). En rammemadrass, som er tykkere enn en standard madrass, kan kreve en større dyne til å dekke madrassen helt. På grunn av disse avvikene mellom senger, alltid måle sengen før du velger en dyne størrelse.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com