Habitat av Neem treet

January 30

Neem-treet (Azadirachta indica), også kjent som indisk lilla og margosa treet, kalles "en kur for alle sykdommer", eller Sarva Roga Nirvani på sanskrit. Western forskning fulgte oppdagelsen i 1959 at neem trær motsto angrepet av gresshoppe.

Identifikasjon

Neem trær er raskt voksende og nå høyder på 15 til 20 meter. Deres bark er mørk grå med lysere sprekker, og trær har 20- til 40-centimeter eviggrønne blader. Neem trær produserer klynger av små, kremfargede blomster og en oliven-aktig gul frukt.

Opprinnelse

Busken skog av Myanmar (Burma) er den opprinnelige tilholdssted for neem trær, selv om de kan vokse i de fleste tørre, subtropiske og tropiske klima. Neem trær også vokser vilt i Siwalik åser, Carnate og Deccan regioner i India, og de er dyrket over hele landet, samt i Sudan og Australia.

Bruker

Wood fra neem trær brukes til å lage verktøy og møbler, og oljer utvunnet fra treet og dets knuste frø brukes for kosmetisk, medisinsk og pesticid formål. Foreløpige undersøkelser viser at neem kan bidra til å administrere gingivitt, tannråte, magesår og vaginitt, og neem botaniske plantevernmidler kontrollere sopp mugg sykdommer, bladlus, midd og sommerfugllarver.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com