Slik feilsøker problemer med Magic Chef Oven

November 30

Slik feilsøker problemer med Magic Chef Oven


Mens sannsynligvis ikke så godt kjent som andre store apparatet merker som Maytag, Kenmore eller Whirlpool, magi Chef på en gang produsert flere av de samme hjem elementer, som blant annet kjøleskap, oppvaskmaskin og ovner. Magisk Chef hvitevarer blir nå distribuert gjennom Estate Appliance Company og på utvalgte forhandlere. Whirlpool og Maytag leverer også støtte og informasjon for Magic Chef apparater. Feilsøking en Magic Chef ovn, som inkluderer standardfunksjoner som en broil alternativ og temperatur og tidskontroller, er ganske enkelt å gjøre.

Bruksanvisning

1 Kontroller at ovnen er koblet til et strømuttak som hvis ovnen ikke slår seg på. Sjekk sikringsskapet eller strømbryter om nødvendig.

2 Slå av ovnen og vent til det er helt kult hvis lampen i ovnen ikke fungerer. Sjekk om lyspæren er løs eller utbrent. Hvis utbrent, bruke den gamle lyspæren som en guide til å kjøpe en ny pære for utskifting.

3 Forvarm ovnen før koking hvis ovnstemperaturen virker unøyaktig. Plasser elementer i midt i ovnen til matlaging og justere ovnstemperaturbryteren som er nødvendig for å øke eller redusere steketemperatur.

4 Bruk en ren, fuktig klut til å rengjøre innsiden av ovnen når kult hvis det er en lukt eller litt røyk under matlagingen. Dette kan være forårsaket av matrester eller rester på ovnen overflaten.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com