Bivoks Møbler Refinishing produkter

January 22

Bivoks Møbler Refinishing produkter


Gjennom historien bivoks er tilpasset alle slags art media og finish. Sin verdi som en restorer og beskytter av fint treverk møbler og husholdningsobjekter datoer minst like langt tilbake som det gamle Egypt --- spor av bivoks har blitt funnet på grav objekter, inkludert bilderammer og død maske malerier. Det er et meget rent produkt, og, når de blandes med rene organiske forbindelser som en møbel pasta eller polish, er fullstendig ikke-toksisk.

Lim Wax og Liquid Wax

Bivoks kommer i to hovedformer. Flytende voks varierer fra flytende til en krem ​​tekstur og brukes for store stykker som ikke får tung slitasje, som trepanel, bokhyller, armoires og kommoder, breakfronts og skap. Det smitter lett på, tørker ganske raskt, avhengig av fuktighet og varme, og er så lett polert for å gjenopprette finish og glans. Cream voks er en veldig tykk væske som fungerer på samme måte tynn væske polish gjør, men er nyttig for områder som er mer utsatt for kutt og slitasje. Den jevner på og kan være polert til en lav glans eller høyglans gang tørr. Lim voks er stor på bord og flater som får mye slitasje. Det tar litt mer arbeid å søke og å buff den av, men trikset er å ikke overbelaste stykke med voks. Litt går en lang vei. Tykke anvendelser av pastavoks bare bety mye mer buffing og du ender opp med å fjerne det meste av det du slathered på. Spar penger, tid og albue fett ved hjelp av en tynn film med lim voks å Refinish et stykke.

farget voks

Farget bivoks er en spesialitet finish som fungerer spesielt godt å Refinish en mørkere hued tre. Noen selskaper gjør en mahogny bivoks som er brun i fargen og bør brukes på medium til mørke skogen. På et gammelt stykke, vil fargen i voks selv ut falmet, farget og ellers misfargede områder så lenge som hvilken som helst overflate, slik som en lakk eller en væske polish, som vil frastøte voksen er fjernet først. Farget voks kan brukes på kirsebærtre, samt "brune" tresorter som mahogni og valnøtt, og vil gi den en rik rødbrun patina.

bivoks Stick

Solid bivoks pinner brukes til å fylle ut skade på tremøbler, som ormehull eller små huljern og riper. Voksen kan være klar eller farget. Bruk den ved å trykke bivoks i ormehullet deretter skrape av overflødig med en tre meisel slik at overflaten er jevn. Du kan bruke en sparkel skrape for dette hvis du er forsiktig med å slipes treverket rundt området som skal fylles. De fleste etterbehandlingsprodukter vil fungere over en liten, utfylt bivoks delen, men en bivoks finish er naturligvis ideelt over denne type solid bivoks reparasjon.

Museum Wax og spiselig Wax

Museum voks er bare en høy kvalitet bivoks, vanligvis en veldig ren blanding av alle naturlige ingredienser som ikke inneholder silikon eller petroleumsprodukter som kan samhandle med en antikk finish på møblene i en utstilling. Museene har de samme bekymringene som huseiere --- bare mer så. Fuktighet, støv og skitt kan slipes fine møbler og voks fungerer som et beskyttende belegg over originale eller restaurert ferdig på perioden stykker og trerammer. Spiselig voks brukes til tre fløyter, salatboller, slakter blokk, kjøkken tellere, barneleker og Cribs, tre skjeer og skjærebrett --- alt som kommer i kontakt med munn og mat. For spiselig voks, er bivoks ofte blandet med renset karnaubavoks, et derivat av et palmetre som er allergivennlige og bidrar til å produsere en lys skinne.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com