Hvordan Flat et teksturert Wall

January 24

Hvordan Flat et teksturert Wall


Texture på vegger og tak hjelper til å skjule feil i taping og etterbehandling. Imidlertid kan altfor strukturerte vegger og tak døve rommets utseende og at det ser utdatert. Veggen er teksturert med enten gips sammensatte eller en tekstur blanding; fjerne begge typer med den samme prosessen. Når du fjerner tekstur, er veggen restaurert til sin naturlige flat utseende. Dette prosjektet er rotete og tidkrevende, men sluttresultatet vil være en virkelig forvandlet utseende til rommets vegger.

Bruksanvisning

1 Fjern så mange elementer som mulig fra rommet. Plasser noen store møbler du ikke kan fjerne i midten av rommet og dekke det med en plast presenning. Dekke gulvet med plast tarps.

2 Slå av strømmen til rommet fra hovedsikringsskapet. Sjekk stikkontakter med en krets tester. Tilbake ut skruene som fester strømuttaket dekkplatene og lysbryter dekkplater på veggen. Dekk stikkontakter med malerens tape.

3 Bruk en gel maling stripper til en liten del av en vegg med en pensel eller svamp. La stripper til å jobbe for tiden anbefalt av produsenten. Skrap bort området med en 5-tommers gulvskrape. Holde skraperen i en 45-graders vinkel til veggen. Påfør nok trykk for å fjerne maling og tekstur uten å skade gips.

4 Påfør gel maling stripper til et større område av veggen. Arbeid i håndterbare seksjoner slik at gelen har nok tid til å bryte ned malingen, men ikke nok tid til å tørke. Jobb deg rundt i rommet.

5 Kjør hendene over veggene. Sand ned eventuelle rygger du kommer over med en sliping skjerm. Tørk en fuktig svamp i løpet av alle veggene for å fjerne støv.

6. Påfør et jevnt 1/8-tommers tykke lag med sparkelmasse over en hel vegg med en 6-tommers mud kniv. Flytt til neste vegg og påfør et jevnt 1/8-tommers tykke lag på veggen. Gjenta med de resterende to vegger. La sparkelmasse tørke i omtrent 12 timer.

7 Glatt eventuelle støt eller rygger fra sparkelmasse første lag med en sliping skjerm. Vakuum bort så mye av det støv som mulig. Påfør et andre lag på samme måte som du søkte første lag. Vent ca 12 timer for andre lag å tørke.

8 Glatt det andre laget med en sliping skjerm. Gå over veggen et par ganger for å bli kvitt alle støt og rygger. Støvsug opp alt støv og gå over veggene en gang til. Tørk av veggene med en fuktig svamp. Prime veggene med et interiør primer, deretter maling.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com