GE Profile Vaskemaskin Lekkasjer

December 21

GE Profile linje av vaskemaskiner omfatter topp- og front-lasting av modeller. Disse skivene har energisparende og desinfiserende teknologier. Hvis du ser vannet rundt GE vaskemaskin, har du en vannlekkasje. Feilsøke dette problemet, og se om du kan reparere den før du kontakter selskapet. Dette sparer du på service avgifter og venter på en tekniker for å reparere enheten.

Dør

Vann nær fronten av en GE Profile vaskemaskin vanligvis indikerer et problem med døren. Sjekk dørpakningen, og se om det er skitten eller skadet. Rengjør pakningene hvis vaskemiddel slik holder døra lukker seg. Kontroller at dørpakningene ikke faller av eller revet. I så fall må du bytte pakningen. Denne skaden oppstår ofte fordi fremmedlegemer som penner, spiker eller skruer bli fanget i døren fordypningen. Fjern eventuelle gjenstander som blokkerer døren. Hold døren lukket under vaskesyklusen.

Husholdningenes Avløp / Slanger

Hvis din husstand avløp eller kloakk blir tilstoppet, dette fører vannet til å sikkerhetskopiere, skape lekkasjer nær vaskemaskinen. Rengjør avløps og slanger før du starter vaskemaskinen. Kontakt en sertifisert rørlegger til å hjelpe deg med dette problemet. Du har to påfyllingsslanger og en avløpsslangen på baksiden av maskinen. Hvis noen av disse slangene er delt eller punktert, må du erstatte dem. Kontroller at koblingene er tette og for at du har installert skivene inne i slangene. Kontroller avløpsslangen, og se om det er riktig festet til standrøret.

Overbelastning / sudsing

Overbelastning din GE Profile vaskemaskin fører vann til å sprette ut av belastningen på gulvet. Fjern klær fra karet, og omfordele lasten jevnt rundt agitator. Se om vaskemaskinen er i vater. Hvis det ikke er nivået, gynger den frem og tilbake, søle vann på gulvet. Bruk alltid riktig vaskemiddel for vaskemaskin, og ikke bruke for mye vaskemiddel. Dette fører over sudsing, noe som resulterer i vann og såpeskum lekker på gulvet.

Andre Bekymringer

Vanninnløpsventilen på baksiden av GE Profile skiven kan kobles til både fylle slanger og skiven. Ventilen har et rør som går gjennom den. Dette rør eller selve ventilen kan lekke. Bytt slange hvis det forårsaker lekkasjer, eller bytte ut hele ventilen ved behov. Hvis du ser vann under badekaret, kan du ha et problem med hovedbadet segl eller karet seg selv. Disse reparasjoner er ofte komplisert for forbrukerne. Kontakt en sertifisert GE tekniker for å hjelpe deg med disse reparasjonene. Hvis du ser lekker mens karet er full, undersøke pumpen. Skift pumpen hvis den er sprukket eller dryppende vann.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com