Hvordan distribuere blå Daze

January 29

Blå daze (Evolvulus glomeratus) er en lavtvoksende eviggrønn busk som når en høyde på ca 1 til 3 fot. De blå blomstene vokser nær stammen ender og planten blomstrer kontinuerlig hele året, avhengig av klimaet. Men varer hver blomst for bare én dag, åpner i morgen og lukker på ettermiddagen. Som de fleste planter, kan blå daze dyrkes fra frø. Men det er også en av de planter som er lett formeres fra en bartre skjæring.

Bruksanvisning

1 Ta en myk vedhugging i løpet av våren eller tidlig sommer fra ny vekst, før bladene har nådd moden størrelse.

2 Vann blå døs med en tomme av vann dagen før skjæringen er tatt.

3 Velg et sunt blå døs busk for å ta skjæringen. Velg en sunn gren og klipp av 4 til 6 inches med hånd Clippers.

4 Plasser den blå daze kutte i en plastpose innpakket i et vått papirhåndkle. Dette bidrar til å holde skjære fra dehydrerende.

5 Fjern 1/3 til 1/2 av bladene, slik at alle bladene er fjernet fra bunnen 1 til 2 inches av stammen.

6 Plant den blå daze kutte 1 til 2 inches dypt i en planting medium som er laget av like deler av fuktig vermiculite og torv.

7 Sett inn to sugerør, blyanter eller små innsatser ved siden av skjære og pakk potten i en gjennomsiktig plastpose. Lukke den med en vri slips. Posen skal ikke berøre skjæring, men heller stråene, blyanter eller stakes.

8 Plasser potten i et lyst område, men ikke i direkte sollys. Hold jorden fuktig og forsiktig napp på cutting i seks til 10 uker for å se om det motstår. I så fall har den blå daze slått rot.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com