Hvordan Kill Flying Ants

February 19

Hvordan Kill Flying Ants


En eller annen gang, vi har alle prøvd å finne ulike måter å drepe flygende maur. Heldigvis flyr maur er et midlertidig problem som oppstår bare noen få ganger i året. Det er viktig å fjerne dem helt skjønt, og denne artikkelen vil fortelle deg hvordan du skal utrydde dem.

Bruksanvisning

1 Forstå nøyaktig hva flygende maur er og hvorfor de vises i ditt hjem. Flying maur forekommer bare noen få ganger i året på dager spøkefullt kalt "flygende maur dager." Dette er dager når været er bare rett og lokale maurkolonier sverme. Dronningen kvinner vil vokse vinger og stige opp i luften med de mannlige maur rundt dem. Disse maur noen ganger reise bare et par føtter og andre ganger de reiser ganske langt. Hensikten med sverm er for maur å pare seg og danne nye kolonier. Når hunnen har parret med hanner, mister hun vingene sine og faller til bakken på leting etter et sted for hennes nye kolonien. Hanner faller til jorden og dør etter at de har parret. Mens fenomenet flygende maur bare varer en kort stund, er det viktig å drepe dem og omgir koloniene for å forhindre en ytterligere invasjon i fremtiden.

2 Eliminer flygende maur i ditt hjem. Du kan oppnå dette ved å knuse de levende som du ser i ditt hjem med en avis eller et annet objekt, hvis det er bare et lite beløp. Hvis du merker at de er gruppert rundt et åpent vindu i huset sikre den stengt, og sørg for å knuse alle omkringliggende levende maur som du finner. Hvis det er en stor mengde flygende maur, eller du bare ikke er en knusende type person, kan du bruke aerosol spray spesielt laget for å drepe maur. Siden du ikke har noen aerosol spray hendig, og maurene kan være borte innen du forlater å få noen, kan du bruke en blanding av såpevann i en sprayflaske for å drepe dem også.

3 angrep og drepe alle omkringliggende kolonier av flygende maur du finner utenfor hjemmet. Ved å gjøre dette er å drepe alle maur som potensielt kan sverme og produsere flere flygende maur i fremtiden.

4 Kjøp en maur pulver plantevernmiddel å strø på haugene, eller lage din egen. Hvis du har barn eller dyr, er det anbefalt at du gjør din egen, som noen plantevernmiddel pulver kan være skadelig for dem.

5 Kombiner om en 1/2 teskje honning, boraks, og aspertame (Equal, NutraSweet, etc.), og dryss det på toppen av hver tue du finner. Ved å gjøre dette er å sørge for at maurene vil bære giften tilbake til sine hjem under jorden og drepe hele kolonien. Dette vil hindre ytterligere svermende av flygende maur oppstår.

Hint

  • For å kontrollere maur sørge for å drepe alle omkringliggende maurkolonier utenfor hjemmet.
  • Drep flygende maur når du først ser dem, eller de vil snart være borte.
  • Les alle advarsler på spray eller plantevernmidler før du bruker dem.
  • Hold barn og kjæledyr borte fra maur spray eller plantevernmiddel pulver som brukes til å kontrollere maur.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com