Spyling Rørleggerverktøy

January 18

Spyling Rørleggerverktøy


Spyling, eller hydro-jetting er en relativt ny metode for rensing av rør. Jetting bruker høyt trykk vann, på 15-18 liter per minutt, for å presse gjennom sta rusk og fett og unclog rør og avløp. Vann Jetters kommer i gass og elektriske modeller med et bredt spekter av kraft og funksjoner. Spyling fjerner rusk som tradisjonell sling eller rooting kan ikke. Normalt spyle er gjort av rørleggere og spesialister, som utstyret kan være kostbart, og jobben krever ekspertise.

Goritz

Goritz gjør en rekke vann Jetters for å møte behovene til de fleste kundene. Med enten gass eller elektriske modeller, og med hestekrefter alt fra to til 18 hk, stolt Goritz seg i å være en leder i jetting bransjen. Velg fra funksjoner, inkludert uttrekk slanger, varierende grad av mobilitet og press 1500-3500 psi.

trykk~~POS=TRUNC Jet

Trykk Jet selger vannjet utstyr egnet for en rekke bruksområder. Deres grunnleggende modellen er tilpasningsdyktig for de fleste høytrykks bruksområder og tilbehør er tilgjengelig for å møte dine behov, for eksempel rør drain rengjøring tilbehør, høytrykksslanger og variable munnstykke hoder.

Rent utstyr

De fleste mennesker trenger ikke å kjøpe en Hyro-jet maskin med høy dollar, men kan leie en fra en hederlig byggherre / entreprenør utleie service for sporadisk bruk. Sjekk din lokale utleie butikker før du gjør en investering som skal brukes sjelden. Rørleggere og andre VVS-spesialister kan finne investeringen verdt.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com