GE Potscrubber Oppvaskmaskin er ikke drenering

January 3

GE Potscrubber linje av oppvaskmaskiner har teknologi for å bidra til å fjerne bakt-on eller bebygde matrester fra serviset. GE ikke lenger tilbyr denne linjen av oppvaskmaskiner, men du kan feilsøke problemer med det å unngå out-of-garanti avgifter. Et vanlig problem er vannet ikke drenering fra karet. Dette er vanligvis en enkel løsning for de fleste huseiere. Kontakt en GE autorisert servicetekniker hvis du trenger hjelp.

Normal drift / tilstoppede avløp

GE Potscrubber Oppvaskmaskinen har normalt vann i nærheten av utløpet, som ligger på bunnen av karet. Dette hindrer vannlåsen tørker ut og sprekker. Hvis vannet ikke renner i det hele tatt, sjekk vasken avløp. Hvis det ikke er drenering riktig, da har du en tresko i husstanden VVS. Løse problemet selv med drain rengjøring produkter eller verktøy. Alternativt, ta kontakt med en sertifisert rørlegger til å hjelpe deg. Rengjør luftspalte på vasken, hvis skitne. Hvis du har en matavfall oser koblet til oppvaskmaskin, slå på oser å fjerne noe mat fast i den. Kontroller at oser dreneringspluggen er fjernet.

Drenering Slange / Pumpe

Avløps munner ut i en dreneringsslange, som fjerner avfallsvann fra karet. Alle nye GE oppvaskmaskiner kommer med en hvit avløpsslangen. Installer alltid denne slangen, i motsetning til gjenbruk gamle. Nyere slanger knekk mindre enn eldre slanger. Rengjør slangen om skitten eller tilstoppet, og erstatte den hvis knust. Se om slangen er mer enn 120 inches lang. Skjær av overflødig hvis slangen er for lang. Matrester kan også bli fanget i pumpen. Rengjør pumpe ut med en tannpirker eller plast redskapene. Undersøke pumpen, og se om pumpehjulet er brutt. Hvis det er, må du erstatte pumpen.

Høy Drain Loop

Skittent vann kan skrive på nytt eller bygge opp inne i GE Potscrubber oppvaskmaskin hvis du ikke har et strømkrevende sløyfe installert. Den strømkrevende sløyfe må være minst 18 inches over gulvet, og du vanligvis lage denne sløyfen ved å feste avløpsslangen under din cabinetry. Uten loop, kan vann fra vasken renne inn i oppvaskmaskinen. Kontroller at avløpsslangen kobles direkte til din husstand avløp eller i en luftspalte.

Andre Bekymringer

Hvis du har en omvendt osmose filter festet til oppvaskmaskinen, må du kontrollere at det også er koblet til huset avløp. Hvis ikke, kan vann oppgi oppvaskmaskinen. GE oppvaskmaskiner kommer med en dreneringsventil som har en intern solenoid. Denne ventilen kan åpnes og lukkes, slik at vann å gå ut av oppvaskmaskinen ved slutten av syklusen. Fjern eventuelle gjenstander som holder ventilen fra fritt å åpne og lukke, og rydde ut ventilen hvis tilstoppet med rusk. Smør avlede spaken hvis fast. Bytt komponenten hvis defekt.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com