Slik installerer Wood Cap Trim på Tile benkeplater

January 6

Slik installerer Wood Cap Trim på Tile benkeplater


Tile er et holdbart, attraktivt og vanntett materiale, noe som gjør det til et utmerket valg i våte områder av hjemmet, for eksempel på kjøkken og bad benkeplater. Tile kommer i en rekke farger og stiler, og du kan bruke flis for å skape utseendet av stein eller andre materialer. Disse alternativene gjør fliser et populært valg for huseiere. Men det kan være vanskelig for en gjør-det-yourselfer å installere fliser, spesielt på de fremre kantene. En løsning er å installere en tre kant som matcher dine skap. Dette gjør at du kan baken flisen opp til tre for en fin ferdig utseende.

Bruksanvisning

1 Opprett en prøve styret å bestemme høyden på tre kanten trim. Skjær en 12-tommers firkantet prøve av betong bord. Bland og spre thinset på betong bord med en V-notch sparkel. Plasser prøven fliser på thinset. Du ønsker kanskje å plassere noen fliser hvis du er ny på flislegging. Tillat prøven brettet for å tørke i fire timer. Mål fra bunnen av betong brettet til toppen av flisen. Dette er minimumshøyden på tre kanten trim. Den trim kan være større hvis du har tenkt å henge over bunnen av betong brettet ved 1/8 tomme.

2 Kutt tre kant trim stykker. Gjæring dine utvendige synlige hjørner på en 45-graders vinkel. Du vil vanligvis ha utsatt hjørnene på sidene av disken ved siden av komfyr og kjøleskap, og på skap der både foran og ene siden er synlige.

3 Plasser tre trim i gjærkasse slik at toppen av trim er oppover og forsiden er mot deg. Skyv tre trim til venstre, slik at du kan gjæring den høyre enden av trim molding. Finn 45-graders vinkel merke på høyre side av midten av gjærkasse. Line opp din trim å kutte den siste tomme eller så. Hold trim flatt mot bakveggen (gjerde) av gjærkasse og kuttet med en håndsag. Dette skaper et kutt med en 45-graders nedover skråningen fra baksiden til forsiden av trim.

4 Mål disken fra hjørne til hjørne. Overføre denne målingen til trim. Mål fra den grunne vinkel på bakssiden av trim. Marker trim på venstre oversiden på målingen. Finn 45-graders vinkel merke på venstre side av midten av gjærkasse. Sett din trim som du gjorde tidligere, og skyv den til høyre til blyant merke på toppen av trim er på linje med gjærkasse merket på gjerdet. Hold trim til gjerdet og kutte gjæring. Det bør ha en 45-graders stigning, det motsatte av det første kuttet.

5 Påfør beis til alle sider av trim, inkludert gjærete hjørner. La flekken tørke. Avslutt trim med tre strøk med en oljebasert polyuretan overflate påføres med en 1-tommers pensel. Tillat 12 timer tørketid mellom strøkene. Tillat 24 timer tørketid etter tredje strøk.

6 Installer tre trim ved å bruke en perle av snekker er lim langs tre kanten hvor det vil feste til sementplater. Påfør lim, justere trim og fest den med en finish spikerpistol. Nail gjennom trimme og inn i kanten av betong brettet hver 12 inches. Bruk en spiker satt til fordypningen hodet på spikeren. Dekke eventuelle spikerhull med tre fylle. La limet herde i 24 timer før du installerer benkeplate flis.

Hint

  • Ikke fugemasse mellom fliser og veden. Tillat samme fugemasse avstand, men bruker en silikon filler for å tillate utvidelse og sammentrekning. Dette vil hindre ødelagte fliser og ødelagte fuger linjer nær kanten av benken.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com