Hvordan Care for Utendørs Planter

January 12

Du har gjort ditt besøk til barnehagen og kjøpte saftig planter som vakkert landskap hagen din. Du brukte en hel dag å plante dem. Deretter tilbrakte neste dag beundrer dem, og nå er du prøver å finne ut hvordan de skal ta vare på dem! Med så mange arter og klima, kan det være en smule litt forvirrende. Her er noen tips for å hjelpe deg med omsorg for din utendørs planter.

Bruksanvisning

1 Plan fremover. Før du kan riktig planlegge for utendørs planter, må du planlegge arrangementet av dine utendørs planter. Ta deg tid til å gå til din lokale barnehager, ta bilder eller skisser av hagen din og snakke med ansatte om hva du ønsker å oppnå. Deretter lytte til deres forslag. Ting som må vurderes er mengden sollys hvert område vil motta, jordtype og hvor mye regn eller vanning anlegget kan forvente på en jevnlig basis. Også, hvis dette er et anlegg som vil overleve i vintermånedene i ditt område av landet.

2 Plant av instruksjoner. Plant hver utendørs anlegg i henhold til vaskeanvisningen som finnes på emballasjen. Mens du kan sikkert avvike noe fra barnehagen forslag, vil landskaps vises mest pulserende hvis du gir plantene skikkelig rom for vekst og lys.

3 Vær konsekvent. Mange gjør en stor "to do" om planting og planering i begynnelsen av sesongen og deretter sakte deres appetitt for å holde tritt med arbeidet forverres til alle sine hardt arbeid ser ut som en gigantisk rot. Når du planlegger din hage eller landskapsarbeid, være sikker på at du vil ha rikelig mengde tid som kreves for å opprettholde hver utendørs anlegg. Så når plantene er i bakken, satt en tidsplan for vanning enten på tid eller ved å gjøre et løfte deg selv til å gjøre det. (Kanskje til og med gjøre det et ork for en av dine barn.) Hvis du ikke har tid, ansette en gartner. Selv om de kan være litt kostbar, vil det fortsatt være billigere enn å måtte gjøre om hele landskaps.

4 Forsknings nye metoder. En annen måte å ta vare på dine utendørs planter er å holde seg oppdatert på de nyeste sprøytemidler og vanning teknikker proffene bruker. Sjekk ut gardencomposer.com eller gardensalive.com. På disse sidene vil du være i stand til å lære og etterligne must oppdaterte praksis.

5 Trim dem! De fleste planter trenger å bli trimmet eller kuttet ned for å kunne vokse. Ikke overse denne oppgaven som det også kan ødelegge dine utendørs planter. Enten velge en dag en gang i måneden der du inspisere utendørs planter for trimming eller leie en gartner til å gjøre det for deg. Noen timer i måneden går en lang vei å omsorg for din utendørs planter!


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com