Hva er de forskjellige størrelser av Breaker bokser?

September 6

Hva er de forskjellige størrelser av Breaker bokser?


Breaker bokser er også kalt breaker paneler eller elektriske paneler. Breaker boksene er ikke målt ved fysisk størrelse, men med kapasitet til å gjennomføre en elektrisk strøm i ampere eller forsterkere. Elektriske breaker bokser er tilgjengelig i mange størrelser. Hver størrelse er utformet for et bestemt program. Bryterne inne i en sikringsskapet erstatte gammeldagse sikringer og vil slå av å avbryte flyten av strøm i tilfelle av en overbelastning eller annen elektrisk problem. Vanlige størrelser av breaker boksene er 100 ampere, 150 ampere og 200 ampere. Spesialstørrelser kan omfatte 50 forsterkere, 60 ampere og 125 ampere.

200-Amp Bokser

Den 200-amp sikringsskapet vanligvis har plass tildelt for opptil 20 brytere. Den 200-ampere sikring boksen er egnet for bruk i store boliger med sentral varme og air condition, en elektrisk varmtvannsbereder, en tørketrommel og vaskemaskin. Boliger større enn 4000 kvadratfot vanligvis krever to 200-amp bokser, spesielt hvis det er elektriske garasjeporter, svømmebasseng varmeovner og en badestamp.

150-Amp Bokser

Små og mellomstore boliger med elektrisk varme, strålevarme eller baseboard varmeovner kan bruke en 150-amp sikringsskapet. Normalt kan denne boksen håndtere belastningen av en vaskemaskin eller tørker og varmesystemet på samme tid. Boliger med sentral air condition og add-ons, som for eksempel boblebad, vil kreve større 200-amp sikringsskapet.

100-Amp Bokser

Den 100-amp størrelse sikringsskapet kan være utstyrt med enten sikringer eller automatsikringer. Den 100-amp boksen er vanlig å gi strøm til bobil. Boksen har plass til fire kretser av 120 volt og 240 volt. Boksen kan håndtere bruk av en elektrisk varmtvannsbereder eller tørketrommel i tillegg til sentrale air condition.

effekt~~POS=TRUNC

Effektbrytere er vurdert av ampere og med spenning. Den strømstyrken for en effektbryter er 125 prosent av lasten kretsen er designet for å bære. Dette betyr at en 125-amp kretsbryter er riktig størrelse som skal brukes for en krets av 100 ampere. Brytere er også vurdert av den mengde spenning de er konstruert for å tåle. Breakers er rangert høyere enn spenningen som de vil bli koblet til. En breaker for en 120-volt krets kan bli vurdert på 240 volt, men en 120-volt breaker kan ikke brukes for en 220-volt krets.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com