Hva er den raskest voksende Bean Plant?

July 11

Hva er den raskest voksende Bean Plant?


Lengden av tid fra et frø er plantet inntil avlingen er klar for innhøsting kalles drektighetstid. For grønne bønner, varierer denne perioden fra 50 til 75 dager og enda lenger for noen varianter. I gjennomsnitt, bush bønner modnes raskere enn pole bønner, som trenger mer tid til å etablere.

Purple Queen

Purple Queen bønner (Phaseolus vulgaris "Purple Queen") er lilla i fargen, men blir grønne når kokt. Dette er lang bønne vokser vanligvis til 7 inches i lengde. Plantene er hardføre og produktive produsentene. Den gjennomsnittlige drektighetsperiode er 52 dager til den første innhøstingen. Dette anlegget fortsetter å produsere bønner gjennom resten av vekstsesongen.

Tidlig Bush italiensk

Denne busken bean har en kompakt vekstmønster. Den når bare ca 18 inches i høyden med individuelle pods 5-1 / 2 inches lang. Drektighetstiden er ca 50 dager. Putene er flat og, noe som gjør dem ideelle for hermetisering samt frysing.

Burpee er Tenderpod

Burpee Hage Co produserer mange forskjellige hybrider og varianter av planter. Deres bush Bean er et arvestykke type som har en veldig tradisjonell grønn bønne smak. Dette mangfoldet er en All-American Winner og produserer pods for innhøsting innen 50 dager. Putene er store og ensartet i form og produsere stringless bønner. Putene er vanligvis rundt 4 til 5-1 / 2 inches i lengde. Dette er et meget godt utvalg for frysing.

Gullgruve

Gold Mine (P. vulgaris "Gold Mine") er en gul grønn bønne som beholder sin farge selv etter steking. Putene er lette pastell gul og modnes på 55 dager. Bønnene er dyrket i et klynge mønster for enkel høsting og de individuelle pods er ca 5 til 5 1/2 inches i lengde. Et meget godt utvalg for hermetisering eller frysing, er denne varianten også svært naturlig søt og er populær blant barn som ikke liker en typisk grønn bønne smak.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com