Hvor mye koster det å konvertere et soverom til et bad?

August 24

Legge til et nytt bad til ditt hjem betyr bekvemmelighet for din familie nå og merverdi når du selger boligen. Ifølge National Association of Realtors, er et nytt bad en av de beste prosjektene for å forbedre verdien av ditt hjem. Som med alle investeringsprosjekt, er kostnaden en viktig faktor i avgjørelsen din.

Hvor mye koster det?

Det er for mange variabler å presisere en kostnad for å konvertere et soverom (eller en del av et soverom) i et bad. En full bad er dyrere enn et halvt bad. Ditt valg av inventar, brett og lagring kan holde prisen lav eller kjøre den høyt. Noen prosjekter vil kreve omfattende riving, mens andre svært lite. Regionen du bor i, vil også ha en effekt på hvor mye det koster, så vil hvor mye du gjør selv.

Rekkevidden for en standard bad tillegg går mellom $ 15.000 og $ 47,000.

komponenter

Når du planlegger nytt bad, må du ta avgjørelser om alle de følgende komponenter: strukturelle vegger, vegg, veggdekorasjon, gulvbelegg, avløp for toalett, vask og badekar, toalett, vask, badekar, ventilasjon, speil, skap, skap og belysning. Vurder også hva du trenger for å fjerne fra den opprinnelige soverommet. Dette kan omfatte teppe, subflooring, tapeter, dører, med hele vegger.

For hver komponent kan du gå for billig, gjennomsnittlig og høy kvalitet på alternativer. For mange, er det hundrevis av valg som skal gjøres, som hver vil ha en effekt på bunnlinjen. For eksempel vil en sponplater kabinettet med en Formica teller koster langt mindre enn en hard kabinett med en kultivert granitt benkeplate.
De fleste hjem forbedring sentre har ansatte som kan gå deg gjennom det grunnleggende og hjelpe deg å komme opp med en generell rekkevidde for prosjektet.

virkelige kostnaden

Når finne ut budsjettet, må du se på to typer kostnader. Først ut er den faktiske kontanter prisen utføre konverteringen. Dette vil fortelle deg om det er innenfor det betyr på den tiden. Selv om det er ofte lett å få finansiering for prosjektet, må du huske å ta med interesse i budsjettet beregninger.

Den andre hensynet er kostnadene i forhold til den ekstra salg verdien til ditt hjem. Enhver lokal Realty kontoret vil være i stand til å gi deg eller henvise deg til informasjon om å øke eiendommens verdi i ditt område. Minne dem om å ta hensyn til eventuelle endringer i antall eller størrelse på soverommene forårsaket av renovering. Med mindre du byttet ut en hel soverommet, bør endringen være ganske minimal.

Sammenlign cash cost til verdien badet kunne legge til ditt hjem. Selv om ikke så viktig som om du har råd til det direkte, er denne informasjonen fortsatt verdifull.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com