Hvordan Endre Chuck i en elektrisk drill

July 12

Uten tvil den mest populære husholdning elektroverktøy for gjøre det yourselfer og pro er elektrisk drill. Den relativt lille prislappen gjør det en må ha. Det mer enn betaler for seg selv i spart tid i bare noen få korte prosjekter. Når du tilbake en sta skrue med dette, vil du aldri gå tilbake. Noen ganger øvelser trenger litt mer vedlikehold enn bare endre biter ... noen ganger trenger du å endre chucks (thingy som holder bits) i tillegg. Her er alt du trenger å vite.

Bruksanvisning

1 Elektriske øvelser kan være tilkoblet eller trådløst. Batteridrevne driller har en batteripakken og de må lades opp ganske ofte hvis de blir brukt for lang tid av gangen. Det er best å alltid ha en backup batteri pakke klar og ladet til å gå. Disse krever ikke en strømforsyning - de trenger ikke å være koblet til noe til å fungere.

2 Selv om trådløse modellene har kommet en lang vei, er de generelt ikke så kraftig som sine nettdrevet fettere. De er mer portable men ledning som er generelt mye kraftigere bygget og de kan arbeide med høyere hastighet. Som blir sagt, men hvis du kommer til å bruke en drill primært for kjøring eller backing ut skruer og andre slike små jobber, er dette for mye drill for formålet. De ledning som krever plugge i, selvfølgelig, å arbeide. Elektriske driller er bedre laget, og de kan være mer langvarig avhengig av hvordan de er behandlet, men de er også dyrere. Så å kjøpe en som passer behovet er en god tommelfingerregel for øvelser.

3 Størrelsen på chucken (stykket som holder bitene på plass) er det som bestemmer hvilke deler som kan brukes sammen med drill. Med HSS (high speed stål) biter, er akselen størrelse omtrent samme størrelse som bit du putter inn i den. Med vedleggene som skjærer hull chucken vil være mye mindre. De mest populære chuck størrelser er 13/8 "- 10mm som er for lettere plikt tilbehør med sjakter opp til 3/8". tyngre plikt 1/2 - 13mm vil ta opp til 1/2 "bits.

4 Hvis du vil ta en chuck ut av din drill åpne den opp hele veien. Inne er det en skrue som du må ta ut. Det må slås med klokken for å få det ut. Du må kanskje slite med det litt fordi det er vanligvis veldig på det stramt. Noen folk også bruke en annen drill for å løsne den opp, og det er en veldig god idé hvis du har tilgang til en. Når du får sta liten skrue ut, sette en umbraconøkkel i stedet hvor den litt ville passe inn Hvis du ikke kan slå den -. Og du sannsynligvis ikke vil være i stand til - og deretter prøve å bruke en gummihammer for å (forsiktig) treffer armen av unbrakonøkkelen for å få det til å svinge. Da bør du være i stand til å bare ta det ut.

5 Sett den nye chucken inn i drill. Tilsett noen vendinger av unbrakonøkkelen i motsatt retning. Stram det opp bra. Sett skruen tilbake på plass og også stramme det opp bra. Drillen har mye vibrasjon og hvis disse ikke er tett, vil det føre til problemer nedover veien. Din drill, fagmessig utstyrt med den splitter nye chuck, skal nå være godt å gå. Glad feste!


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com