Paint Color Ideer for et soverom med sorte møbler

March 3

Paint Color Ideer for et soverom med sorte møbler


Å velge riktig maling farge for et soverom er en utfordring. Selvfølgelig tar det tid og penger, så det er en stor beslutning som du ønsker å få riktig første gang. Mer spesifikt, hvis du prøver å velge en maling farge for et rom med svart soveromsmøbler, vil du se etter en farge som vil utfylle den slanke raffinement av møbler. Mange valg som vil se bra og fortsette å glede deg i mange år.

nøytrale

I fargelære, de nøytrale inkluderer svart, hvit og grå, og de er ikke ansett farger. Når det gjelder interiør, er en nøytral en uforpliktende farge som faller i en vag kategori som grå, blå-grå eller beige. Disse nøytrale matche omtrent alt. Du kan gå en av to måter når du prøver å finne en passende nøytral som er kult farget, eller varm tonet. Hvis du valgte en blå-grå eller flat grå vegg maling, vil du sannsynligvis ønske å holde seg til kjøle farget tilbehør, for eksempel blues, lilla og grønt. Du kan også velge en brun / varm tonet nøytralt som beige. I dette tilfellet, varme farger tilbehør - selv mørke, jordnære brunt - er hensiktsmessig.

lilla

Dette kongelig farge gjør en slående kombinasjon med svart. Male veggene en grå-lilla, og ser etter en rekke lilla og sølv grå tilbehør for å bringe utseendet sammen. Men i tilfelle av en liten plass, kan en mørk lilla paret med sorte møbler blir for klaustrofobisk. Fortsett med forsiktighet, og bare bruke denne fargen i et rom med mye naturlig dagslys.

Krem

Denne minimalistisk, nytte kombinasjonen gjør en sofistikert uttalelse. For et stilig utseende, pare sorte møbler og kremfargede vegger med en krem ​​sengeteppe og noen originale innrammet penn og blekk tegninger.

salvie

Dette under fargen er så fleksibel i sine programmer, det er nesten en nøytral. Male veggene salvie grønn, trekke opp teppet for å avsløre tregulv under og dekorere rommet ditt med små blomstrer som en vase av grå curling kvister, en koselig liten lampe med en lys grå skygge og et stort speil med en ramme malt i distressed grå.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com